1e graads docent Nederlands in Amstelveen

Heb jij passie voor de Nederlandse taal en ben jij diegene die onze leerlingen in jouw lessen weet uit te dagen en te motiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als 1e graads docent Nederlands ga je lesgeven aan de bovenbouw havo/vwo. Heb je ervaring met examenklas havo 5, dan is dat een pré. Vind jij het ook interessant om mee te denken hoe het vak Nederlands meer op maat kan worden gesneden voor leerlingen, ook in
het tweetalig onderwijs, dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren.

Deze functie is in eerste instantie ontstaan voor het vervangen van één van onze collega's, maar bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. 

Jij hebt passie voor de Nederlandse taal, literatuur, schrijven, lezen en spreken. Je staat stevig in je schoenen en je hebt zin in een uitdaging en je bent 1e graads lesbevoegd. Ben je ook nog eens onderzoekend en collegiaal, dan pas je perfect bij ons
in het team.

Aard van het dienstverband
Tijdelijke aanstelling ter vervanging met het uitzicht op een vaste aanstelling

 

Het gaat om een aanstelling van 0,6 /1,0 fte ter vervanging, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een laptop in bruikleen, een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag 8% en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling. 
Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder. Werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

 

Solliciteer