Docent 2e graads Nederlands in Amsterdam

In verband met een collega die afwezig is .i.v.m. zwangerschapsverlof zoeken wij een stoere vlotte collega die veel ervaring heeft. Makkelijk zaken oppakt, relaxt is in de omgang met leerlingen en collega’s. Heb jij een open houding, ben je kundig en heb
je vernieuwende ideeën? Weet jij op een soepele manier onze leerlingen te motiveren?
Onze school is ambitieus en wil daarom de beste docenten hebben, die hun klassenmanagement als vanzelfsprekend op een hoog niveau hebben.
Herken jij je hierin? Dan ben jij wat wij zoeken; een docent/coach die niet het antwoord vertelt maar de leerling inspireert de juiste vragen te stellen.
 
Je komt werken op de leukste en meest gepersonaliseerde school van Amsterdam. Dit zijn we niet zomaar geworden. Dit bereiken we door hard werken, flexibiliteit en vooral veel enthousiasme.

Ben jij bereid dit vernieuwende onderwijsconcept met ons verder uit te bouwen?

Je hebt een tweede graads opleiding Docent Nederlands afgerond. 

De aanstelling is in tijdelijke dienst inverband met de duur van de zwangerschapsverlofvervanging en mogelijk aansluitend ouderschapsverlofvervanging.  
Heb je vragen, neem dan gerust op met Duco Homoet, teamleider van Lumion. Duco is bereikbaar op 06 53328700.

Je krijgt bij ons volop de ruimte, bijvoorbeeld om nieuw (digitaal) lesmateriaal te ontwikkelen, en ook om te werken aan je eigen ontwikkeling. Dat gebeurt bijvoorbeeld via Lumion Academy, een wekelijkse broedplaats voor educatieve ideeën en pedagogische inzichten. 

Solliciteer