Docent Nederlands (0,5 fte, 9 lessen en mentoraat) in Amersfoort

Wist jij dat er geen enkel bestaand Nederlands woord rijmt op twaalf? Lijkt het jou leuk om dit soort feiten met jouw leerlingen te delen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Mavo Muurhuizen is per 1 januari 2021 (of zoveel eerder als mogelijk) op zoek naar een docent Nederlands.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een docent Nederlands. De vacature is voor 1,2 fte, waarvan een deel eerstegraads. Uiteraard wordt er naar een deel van de vacature gesolliciteerd.

Jij als docent Nederlands vindt het prettig om gestructureerd en doelgericht aan de slag te gaan. Je ziet iedere leerling als individu en weet hierop in te spelen tijdens jouw lessen. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Je werkt graag in een dynamische vakgroep waarin samenwerken en autonoom functioneren hand-in-hand gaan. Als docent Nederlands ben je verder:

  • in het bezit van een 1e of 2e graadbevoegdheid Nederlands;
  • in staat ons PTO en PTA naar doelgerichte, effectieve en afwisselende lessen te vertalen;
  • in staat anderen te enthousiasmeren voor je vakgebied.


Waar kom je te werken?

Mavo Muurhuizen is een overzichtelijke en veilige school in Amersfoort. Er wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, GL zorg en welzijn en havo 4 en 5. Op onze school voel je je snel thuis. Mavo Muurhuizen is namelijk een knusse school, waar je zo bij je collega's naar binnen stapt.

Wij staan voor goede resultaten, uitstekende leerlingbegeleiding en een persoonlijk en veilig schoolklimaat. Op onze school staat de leerling centraal. We willen een toegevoegde waarde hebben in de ontwikkeling van elke leerling. De leerlingen en docenten op onze school zijn actief, betrokken en gemotiveerd. Wij dagen leerlingen uit om hun kwaliteiten optimaal te ontwikkelen. Wij houden rekening met verschillen in leerlingen en gaan uit van relatie, competentie en autonomie.

Leerlingen krijgen op Mavo Muurhuizen de kans na de mavo binnen de vertrouwde omgeving hun havodiploma te halen. Onze havoleerlingen zijn daarom een bekende en gemotiveerde groep leerlingen met een duidelijk doel.

De vakgroep

De vakgroep Nederlands bestaat uit een diverse groep gezellige collega’s met soms een achtergrond buiten het onderwijs. Wij werken deels uit een methode, maar ontwikkelen ook onze eigen opdrachten en blijven zo altijd in beweging. Als docent binnen de vakgroep krijg je de ruimte om de stof op jouw manier over te brengen. Hoewel we uiteraard aandacht besteden aan alle facetten van het vak, besteden we nadrukkelijk tijd aan het lezen van fictie (boeken en korte verhalen).

Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • een marktconform salaris van € 2.822 tot € 4.301 (bij een fulltime aanstelling);
  • vaste 13e maand;
  • een tijdelijke aanstelling van een jaar. Bij goed functioneren na een jaar een vaste aanstelling;
  • persoonlijk opleidingsbudget;
  • reiskostenvergoeding;
  • deelname aan het fietsenplan;
  • uitgebreid coachingstraject voor beginnende docenten.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 23 oktober aanstaande via onderstaande solliciteer button.

Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Joyce Dörr.

.

Solliciteer