docent Nederlands – 0,5 fte in Schoonhoven

Ben jij een docent Nederlands en is jouw passie leerlingen enthousiast te maken voor de Nederlandse taal? Wil jij je met een team van betrokken collega’s inzetten voor goed onderwijs? En denk je dat te kunnen doen bij CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven?
Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou!

 

Jouw profiel
Je bent een tweedegraads docent Nederlands en geeft les in de onderbouwklassen
vmbo-t, havo en vwo. Je onderschrijft de christelijke identiteit en draagt dit in woord en daad uit. Je staat voor modern onderwijs en probeert dit, als ontwerper van de leeromgeving, graag uit. Door jouw coachende en begeleidende manier van lesgeven weet je
leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak en de Nederlandse taal. Vanzelfsprekend voel jij je verantwoordelijk voor en ben je aanspreekbaar op de behaalde onderwijsresultaten.
Verder ga jij bij de leerling voor:

  • Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie;
  • Betekenisvolle leerdoelen en opdrachten;
  • Het realiseren van eigenaarschap;
  • Het ontwikkelen van vaardigheden in aansluiting op basisonderwijs en vervolgonderwijs;
  • Differentiatie d.m.v. extra uitdaging dan wel extra ondersteuning.

Jouw werkplek
Je bent werkzaam in een modern schoolgebouw met zo’n 100 collega’s en bijna 900 leerlingen. Er heerst een prettige sfeer op school en het onderling vertrouwen tussen leerlingen en docenten is groot.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 0,5 fte. Het dienstverband kan verlengd worden in het schooljaar 2021-2022. De functie is gewaardeerd in schaal LB.
 

Solliciteer