Docent Nederlands (0,6 – 0,8 fte) in Ede

Ben jij die gepassioneerde collega die bereid is studenten te ondersteunen binnen gepersonaliseerde leertrajecten en een bijdrage kan leveren aan actuele ontwikkelingen in het onderwijs?

Informatie
Voor de periode van juni tot eind november 2021 zijn we vanwege zwangerschapsvervanging voor het team Handel en commerciële dienstverlening op zoek naar een tijdelijke docent. In de periode van half juni en juli zal dit waarschijnlijk 1 of 2 dagen in de week zijn, maar dit is bespreekbaar. Vanaf 30 augustus tot eind november voor 0,6-0,8 fte.

Functie

Team Handel is een klein actief team dat zich binnen het Dulon College profileert als een vernieuwend team met een duidelijke visie op onderwijs. Wij leiden studenten op in BOL en BBL groepen op niveau 2, 3 en 4.

We zoeken een gepassioneerde collega die bereid is studenten te ondersteunen binnen gepersonaliseerde leertrajecten en een bijdrage kan leveren aan actuele ontwikkelingen in het onderwijs. Het betreft opleidingen binnen de commerciële dienstverlening.

Profiel

 • Je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid Nederlands
 • Je creëert een veilige, plezierige en stimulerende omgeving met open communicatie naar studenten en collega's
 • Je bent gericht op ontwikkeling, je vindt het leuk om zelf te leren, eventueel nieuw materiaal te ontwikkelen en om de uitdagingen aan te gaan
 • Je bent een teamplayer, stressbestendig, betrokken en proactief
 • Je bent digitaal vaardig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op dit gebied
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden en/of trainen van groepen en coachen van individuen
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het opleiden op MBO niveau en kennis van leer- & gedragsproblemen

Competenties

 • Pedagogisch en didactisch goed onderlegd
 • Coachende vaardigheden
 • Communicatief vaardig zowel in woord als geschrift
 • Ondernemend

Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging in verband met zwangerschaps- en bevallingsverlof. Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. De inschaling vindt plaats volgens de geldende Cao-Mbo in carrièrepatroon LB.

Geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Stuur dan uiterlijk 16 mei 2021 jouw motivatiebrief en cv in middels de knop “Solliciteren”.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamleiding: Gerard Roos, g.roos@roca12.nl, 06-17419303

Werkweek
0,6 – 0,8 FTE

Salaris
schaal LB

Over COG
Bij het Dulon College zijn studenten aan zet! Het draait om hun talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Wij helpen de studenten om zelfstandig te leren, op hun eigen niveau en met hun eigen doelen. Met moderne technologie en de persoonlijke aandacht van de betrokken docenten. Wij dagen de studenten uit om zichzelf te blijven verbazen over de mogelijkheden. Maar vooral willen wij een school zijn waar iedereen zich thuis voelt. Zo word je verbazingwekkend jezelf.

Bij het Dulon College doen we er alles aan om studenten op te leiden tot een vakbekwame, doelgerichte en flexibele professional. Het onderwijs passen we aan op onze studenten. Zo kijken we wat kenmerkend is voor een bepaald type student en welke onderwijsvorm daar het beste bij past.

Solliciteer