Docent Nederlands (0,8 fte) 1e graads in Arnhem

Ben jij die ambitieuze docent Nederlands die voor excellentie gaat?

Informatie
Thomas a Kempis is een school voor nieuwsgierige leerlingen die hard willen werken aan hun eigen succes. Een school voor havo, atheneum en gymnasium+ waar het draait om leren met ambitie!

Het Arentheem College bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.

Functie

We zoeken een 1e graads docent Nederlands voor het Thomas A Kempis College in Arnhem. Je gaat met ingang van het nieuwe schooljaar 2021/2022 aan de slag. De functie-omvang is 0,8 fte.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, en net als wij voor excellentie gaat. Jij:

  • beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid, 1e graads
  • hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in het onderwijs
  • bezit de capaciteiten om kennis en vaardigheden aan leerlingen over te dragen en beschikt over actuele kennis op jouw vakgebied
  • Je hebt een goed beeld van waar leerlingen staan en kunt ze helpen de volgende stap te zetten. Mentoraat is een onderdeel van deze functie.
  • Je bent in staat leerlingen enthousiast te maken voor je vak
  • beschikt over uitstekende vaardigheden op het gebied van digitale didactiek.

Wij bieden

Werken bij het Arentheem College betekent werken in een afwisselende omgeving. Je gaat aan de slag op Thomas a Kempis. We bieden:

  • een tijdelijke aanstelling in schooljaar 2021/2022 met uitzicht op een vaste aanstelling
  • inschaling op basis van opleiding en werkervaring, conform CAO VO
  • een positief en enthousiast team
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe je aan de criteria? Reageer dan vóór 16 mei 2021 via de knop “Solliciteer”. Wij kijken uit naar je sollicitatie! Na de meivakantie pakken wij de selectieprocedure direct weer op. Je hoort dan spoedig van ons.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem contact op met mevrouw S. Middendorp s.middendorp@arentheemcollege.nl afdelingsleider atheneum onderbouw of mevrouw Y. Balk y.balk@arentheemcollege.nl directeur Thomas a Kempis of via telefoonnummer: 026-4452447.

Werkweek
0,8 FTE

Over COG
Thomas a Kempis is een school voor nieuwsgierige leerlingen die hard willen werken aan hun eigen succes. Een school voor havo, atheneum en gymnasium+ waar het draait om leren met ambitie!
Thomas a Kempis is onderdeel van het Arentheem College. Het Arentheem College bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.

Solliciteer