Docent Nederlands, 1e graad (m/v) in Wijchen

Het Maaswaal College te Wijchen zoekt voor de locatie Veenseweg
zo spoedig mogelijk een:
 
 
Docent Nederlands, 1e graad (m/v)
Ca. 0,6 fte  
 
 
Werkzaamheden
Het betreft het verzorgen van 6 lessen Nederlands in de onderbouw en 6 lessen in de bovenbouw havo/vwo. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ook het mentoraat overneemt. De lessen worden daardoor aangevuld met 1 mentorles.
 
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid Nederlands.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties en vaardigheden van belang: vakinhoudelijk, didactisch en
pedagogisch competent. Interpersoonlijk competent met leerlingen, met collega’s en met de omgeving van de school, communicatief vaardig, competent in reflectie en open staan voor de eigen professionele ontwikkeling en goed klassenmanagement.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging wegens ziekte tot en met uiterlijk 31 juli 2021. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.301,-  bij een fulltime aanstelling (functieschaal LB, cao vo).
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Het beleid van de Alliantie Voortgezet Onderwijs is erop gericht dat bij gelijke geschiktheid interne kandidaten voorrang krijgen. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling
P&O, telefoon 024-6487283. Meer informatie over het Maaswaal College kun je vinden op de website
www.maaswaalcollege.nl.
 
Solliciteren
Je kunt tot en met zondag 22 november 2020 reageren door op onderstaande button te klikken.
 
In verband met de hoge urgentie van het invullen van deze vacature kan het zijn dat wij met geschikte kandidaten eerder dan 22 november a.s. in gesprek gaan.

Solliciteer