Docent Nederlands 1e graad (of in opleiding), 0,5-0,8 FTE (langdurige vervanging) in Duiven

Docent Nederlands 1e graads of studerend, 0,5- 0,8 FTE  (langdurige vervanging)
Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Nederlands? Wil je in loondienst werken of juist aan de slag als zelfstandige? Werk jij graag mee aan toekomstgericht onderwijs en wil jij graag lesgeven aan de bovenbouw? Ga dan aan de slag als docent Nederlands op het Candea College in Duiven! 
 
WAT GA JE DOEN? 

Nederlands lessen verzorgen! Je geeft les aan havo 4 en havo 5 en wellicht nog wat lessen aan de onderbouw. Soms geef je klassikaal les, soms ga je aan de slag met een klein groepje leerlingen. Een leuke en afwisselende baan dus. Je geeft les op een enthousiaste en motiverende manier en je weet onze leerlingen te raken en interesseren. Ook daag je hen uit en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Van nature zie jij wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. 
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren en motiveren. 

Waarom werk ik op het Candea in Duiven? 

 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’ 
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’ 
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’ 

OVER ONS 
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start! 
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?  
Wij bieden jou per direct een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.  

 • Je ontvangt een contract voor de duur van de vervanging (aantal FTE in overleg, varieert tussen de 0,5-0,8 FTE). Wil je aan de slag als ZZP’er? Ook dat is een mogelijkheid en zeker bespreekbaar.
 • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,- en maximaal € 4.301,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO-VO). 
 • Vrij tijdens de schoolvakanties. 
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%. 
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. 
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO-VO. 
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden. 
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk. 
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.  

WAT BRENG JE VERDER MEE? 
Om deze functie succesvol in te vullen ben je bij voorkeur in het bezit van een 1e graads bevoegdheid Nederlands of studerend. Hiernaast heb je ervaring met lesgeven in het voortgezet onderwijs en vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent, en verbinding kunt maken met onze leerlingen.  Wat deze vacature wellicht interessant maakt is dat je volop ruimte krijgt om innovatief, en out of the box te denken en te werken. Zie je kansen en mogelijkheden om op een andere manier les te geven dan kan dat. Overigens hoeft dit niet en is het ook geen eis.  
Je bent in ieder geval beschikbaar op dinsdag en donderdag.

LATEN WE KENNISMAKEN! 
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 15 september 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. 
Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal kort na sluiting van de vacature plaatsvinden. 
 
Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candeacollege.nl Heb je een prangende vraag? Neem dan contact op met Ddebby Kok. Debby is te bereiken via telefoonnummer 0316- 367824 en per mail: d.kok@candea.nl. 
 
We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl
 
MEER WETEN? 
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. 
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan! 
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet. 
 

https://www.werkenbijquadraam.nl/onze-vacatures/1341/docent-nederlands-1e-graad-(of-in-opleiding)–0-5-0-8-fte-(langdurige-vervanging)

Solliciteer