Docent Nederlands 1e graad (wtf 0,8 – 1,0) in Haren

Uitdagend onderwijs van uitstekende kwaliteit. Een moderne school gericht op de toekomst. Kleurrijk en veelzijdig. Wij zijn een talentschool, waar leerlingen zichzelf zijn en opgroeien tot zelfstandige jonge mensen.
Het Technasium is één van onze talentrichtingen. Daarnaast hebben we de talentrichtingen Kunst, Cultuur en Media, Sport en Gezondheid, Atheneum+ en Ondernemen.
Het Harens Lyceum is een openbare school voor voortgezet onderwijs. Onze school valt onder de stichting Openbaar Onderwijs Groningen. We zijn een openbare school. Dat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Wij staan
midden in de samenleving. Daarom laten we graag zien wat er bij ons gebeurt en welke resultaten onze leerlingen halen. Het Harens Lyceum is een school voor havo-vwo, en heeft haar vestiging in Haren.

Functie
Wij zijn per 1 april op zoek naar een energieke en enthousiaste docent voor het vak Nederlands. Het betreft een tijdelijke vacature op reguliere formatie voor een jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. De exacte omvang van de vacature is
afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaat.
 

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid;  
  • beschikt over goede en brede vakinhoudelijke kennis;
  • maatwerk kan leveren binnen het vak;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • breed inzetbaar is.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB van de geldende cao VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal
€ 4.573 ,- bij een volledige aanstelling.
 

Solliciteer