Docent Nederlands 1e graads in Amersfoort

Ben jij iemand die leerlingen kan meenemen in de lesstof? Houd je ervan om te spelen met de Nederlandse taal?
Ben jij een enthousiaste 1e graads bevoegd docent Nederlands (of in opleiding daarvoor), dan hebben wij een baan voor je! 
 
Je gaat lesgeven aan de klassen V2 t/m V5. 
De lessen staan ingeroosterd op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Eventuele roosterwijzigingen zijn bespreekbaar.

 

Jouw rol als docent 
Je bent Nederlands docent ‘nieuwe stijl’ en je geeft gedifferentieerde lessen en maakt gebruik van de ICT mogelijkheden. Je geeft les aan Vwo klassen. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten
te brengen. Je geeft activerend en motiverend les waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren.

 

Wat je van ons kunt verwachten 
Werken bij ’t Hooghe Landt is werken voor een organisatie die volop in beweging is. Wij bieden onze medewerkers uitdaging en kansen om zich verder te ontwikkelen. 
Wij zien goed werkgeverschap in een breder perspectief. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn. We hechten veel belang aan de verdere ontwikkeling van jouw talenten, dus zullen we je op alle fronten ondersteunen om succesvol te zijn. 
 

Solliciteer