Docent Nederlands 1e graads in Hoofddorp

De vacature ontstaat met ingang 15 februari 2021 voor de duur van de rest van het schooljaar 2020 – 2021. Het betreft een tijdelijke vacature i.v.m. zwangerschapsverlofvervanging. 

In eerste instantie gaat het om ca. 13 lesuren (0,5 fte) in de klassen 4 en 5 vwo en 5 havo. Vanaf 1 april 2021 wordt de vacature uitgebreid naar ca. 20 lesuren (0,8 fte). 

Het is belangrijk dat de docent op de hoogte is van de veranderingen in het onderwijs en de didactische mogelijkheden die daarbij horen, en daarmee de aansluiting probeert te vinden bij de belevingswereld van jongeren. 

Wij zoeken een docent Nederlands met een 1e graads bevoegdheid. Ervaring in de bovenbouw en met het CE is een pré.

 

Voor deze vacature zoeken we docenten die enthousiast zijn en inspiratie vinden in het onderwijs, waarbij leerlingen een groter deel van de verantwoordelijkheid voor het leren op zich nemen en ruimte krijgen om eigen keuzes te maken. Leerlingen verschillen
van elkaar, ook in de manier waarop zij leren. In ons onderwijs staan we open voor die verschillen en bevorderen we dat elke leerling tot zijn/haar recht komt. Van docenten op het Kaj Munk College verwachten we dat het geven van leerlinggerichte feedback en
feed forward een soort tweede natuur is en dat zij goed kunnen samen werken, ook over de grenzen van het eigen vak heen.
 

Het Kaj Munk College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder
uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.
 

Solliciteer