Docent Nederlands 1e graads in Venlo

Word jij stiekem heel blij van grammatica en spelling, ken je elk ezelsbruggetje uit je hoofd en verslind je graag literatuur en po√ęzie? Dan ben jij wellicht de docent Nederlands die wij zoeken!
 

Docent Nederlands (1e graads)
0,6 fte
Wat ga je doen?
We zijn per 01-01-2023 op zoek naar een ervaren eindexamendocent die onze sectie Nederlands komt versterken, voor havo/vwo bovenbouw. 
Wat neem je mee?
Je hebt een 1e graads bevoegdheid Nederlands en al enige jaren ervaring.
Je hebt een groot hart voor leerlingen en wil ze graag kennis en vaardigheden bijbrengen. Eke dag sta je klaar om het beste uit onze leerlingen te halen. Je snapt dat het geen zin heeft om de lesstof tien keer op dezelfde manier uit te leggen wanneer het niet
door iedereen begrepen wordt.

Wat bieden we jou?
Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering
van 8,33% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

In eerste instantie bieden we een contract voor de duur van 1 jaar. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.

Solliciteer