Docent Nederlands 1e of 2e graad 0,5 | 0,8 FTE (regulier)  in Arnhem

Docent Nederlands 1e of 2e graad 0,5 | 0,8 FTE (, regulier) 
Ben jij een zelfstandige docent Nederlands? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij Nederlands op een eigentijdse manier over? Toon jij graag initiatief en vind jij het een uitdaging om mee te werken aan kwalitatief en goed onderwijs? Lees dan verder! Namens het Montessori College zijn we namelijk op zoek naar een vlotte collega Nederlands. 
 
WAT GA JE DOEN? 
Lessen Nederlands geven aan de leerlingen van onze school. Afhankelijk van je bevoegdheid zal dit aan onze onder- en/of bovenbouw zijn. Dit alles doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Je bent in staat om hierbij passend lesmateriaal te ontwikkelen. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team.  

Jij herkent je in de woorden: zelfstandig, ondernemend, gericht op samenwerken, autonoom, resultaatgericht en initiatiefrijk. Heb je ambities of wensen? Of heb je een visie hoe je mee wilt werken aan de toekomst van onze school? Geef dit aan, dan nemen we dit mee in het gesprek.  

LET OP: Tijdelijke uitbreiding naar meer FTE wegens verlof/ter vervanging is mogelijk.   

Waarom werk ik op het Montessori College Arnhem? 
“Ik mag hier, meer dan op andere scholen, initiatief nemen in mijn werkzaamheden, passend binnen de gestelde kaders. Net als voor onze leerlingen: vrijheid in gebondenheid!’’ 
 
“Voor mij is het samenwerken in dit team, op een gezellige en warme school een groot pluspunt” 
“Een school met enthousiasme en ambitie: ‘samen iedere dag een beetje beter’! 
 
OVER ONS 
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlakbij het centraal station van Arnhem. De school is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. 
 
Wij zijn een reguliere middelbare school voor tweefasen-vwo, havo en mavo. Wel hebben we een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal: leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. 
 
Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven. Wij staan open voor feedback en verwachten dat jij ons die geeft. Uiteraard geven collega’s jou ook feedback. 
 
Begeleiding vinden wij eveneens belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessori-onderwijs en word je begeleid door één van onze docentcoaches. Zo zorgen wij voor een goede start! 
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou vanaf 1 oktober 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor circa 0,5 | 0,8 FTE voor de duur van 1 schooljaar met mogelijk uitzicht op vast. (Vanaf december zijn er wegens verlof opties om dit mogelijk en tijdelijk te laten uitbreiden).
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO-VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO-VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT BRENG JE VERDER MEE? 
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je (bijna) in bezit van een 1e of 2e graad bevoegdheid Nederlands. Heb je een 2e graad bevoegdheid dan is de wens om je 1e graad bevoegdheid te halen een pré. Je handelt vanuit ondernemerschap en zoekt steeds verbinding met de (school)omgeving. 
 
LATEN WE KENNISMAKEN! 
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 25 september 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden. 
 
Meer informatie over Quadraam en het Montessori College lees je op www.quadraam.nl en https://montessoricollegearnhem.nl/ of check onze socials. 

Heb je nog een brandende vraag over de vacature? Neem dan contact op met Suzanne de Kleyn, afdelingsleider. Suzanne is bereikbaar via 026 – 320 98 30 of s.dekleyn@montessoriarnhem.nl  

MEER WETEN? 
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan! 
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet. 

zie www.werkenbijquadraam.nl

Solliciteer