Docent Nederlands 1fte SJC in Eindhoven

Jij maakt morgen mooi!

Kijk jij ernaar uit om boeiende lessen Nederlands te verzorgen voor leerlingen van het Sint-Joriscollege, één van de Parmant Scholen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij zijn met ingang van 13 maart 2022 op zoek naar een docent Nederlands voor 1 fte ivm opvang zwangerschap.

Over het Sint-Joriscollege: Ontdek jezelf en de wereld op ‘t Joris
Wij zijn een school voor mavo, havo en vwo (met wetenschapsorientatie) en de mogelijkheid voor een Econasiumprogramma, sportklas of kunstklas. Wij zijn de enige gecertificeerde Cultuurprofielschool in de regio Eindhoven. Leerlingen met een Topsport- of Regiostatus volgen onderwijs in het Sint-Joris Topsportcollege (SJCTA) en de Sint-Joris Topsport Academy (SJTA). Wij hebben ook een samenwerkingsverband met CTO Zuid.

Het is onze ambitie om onze leerlingen te ondersteunen hun ambities waar te maken. Hun talenten en interesses in de volle breedte te laten ontdekken, op hun eigen niveau. Met veel plezier begeleiden we ze en bieden hen datgene wat ze nodig hebben om dat te realiseren. We zorgen dat leerlingen kansen zien, krijgen en waarmaken, zodat ze met de best mogelijke basis bij het verlaten van onze school zelfbewust zijn en zijn toegerust voor het nemen van vervolgstappen die bij hen passen. En ze hun ontwikkelde kennis en vaardigheden effectief in kunnen voor een zinvolle plek in de maatschappij, zinvol voor henzelf en voor anderen.

Wij zijn een relatief grote school, maar we hebben het onderwijs kleinschalig georganiseerd. De school kenmerkt zich door een open en persoonlijk karakter, waarbij iedere leerling zich gekend en herkend voelt. Het Sint-Joriscollege biedt onderwijs aan ongeveer 1415 leerlingen.

Leer onze school kennen op onze website: www.sintjoriscollege.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. Het Sint-Joriscollege maakt deel uit van Parmant Scholen.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi! Dat is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers.
Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers.
Onze professionele en betrokken medewerkers zorgen samen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat. Zij laten een open en onderzoekende houding zien, staan open voor nieuwe dingen en werken samen op allerlei gebieden.

De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.

Wat ga je doen?
In deze functie verzorg je lessen Nederlands aan de leerlingen van de bovenbouw havo en vwo.
Een aantal lessen geef je aan topsportleerlingen waarbij differentiatie in inhoud en tempo van belang is.

Wat vragen wij van jou?
We vragen van jou dat je in het bezit bent van een eerstegraads bevoegdheid Nederlands. Verder ben je natuurlijk enthousiast over je vak en kun je dit enthousiasme overbrengen op onze leerlingen.

Wat bieden wij jou?
• Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving.
• Salarisschaal LD, met een maximum van € 5.784,- bruto per maand.
• Een tijdelijke aanstelling tot 18 juli 2022.
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan?
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Annemieke van der Molen, teamleider. Zij is bereikbaar via a.vandermolen@parmantscholen.nl of telefoonnummer 040-2116090.
Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk
bij ‘docenten'. Wij zien je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer