Docent Nederlands 2e gr vervanging in Dieren

De functie
In verband met de afwezigheid van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een docent die onze sectie Nederlands komt versterken.
 
De vervanging betreft alleen de lessen, geen mentoraat of andere additionele taken. Je geeft 20 lessen Nederlands in leerjaar 1 en 2 van vmbo-k/gt en havo.  
 
Het betreft een tijdelijke vacature wegens vervanging.
 

Wat zoeken wij in jou?
Wij zijn op zoek naar een tweedegraads docent Nederlands die sterk is in het verzorgen van lessen en die enthousiast is dit samen met de collega’s te doen.
 
Je bent sterk in het coachen van leerlingen. Je beschikt over een visie op onderwijs die je inbrengt om zo goed mogelijk onderwijs te verzorgen en het gesprek hierover met andere docenten in de school te voeren.
 
Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend en je vindt het belangrijk om continu de verbinding te houden met andere collega’s en met andere vakken. Je bent digitaal vaardig, past deze vaardigheden toe bij het uitvoeren van je lessen en kunt hier andere collega’s
in meenemen.
 
Je bent in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor Nederlands, of studerend hiervoor, en je hebt ervaring in het geven van lessen binnen het Voortgezet Onderwijs.
 

conform cao VO.

Solliciteer