Docent Nederlands 2e graad, 0,5 fte (zwangerschapsvervanging) in Arnhem

DOCENT NEDERLANDS 2E GRAAD, 0,5 FTE (ZWANGERSCHAPSVERVANGING)
Ben jij een enthousiaste docent Nederlands? Heb jij een groot hart voor onze vmbo leerlingen en spreken onze 3 profielen sport, cultuur en ondernemen jou aan? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op 't Venster in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Lessen Nederlands geven aan drie onderbouwklassen! Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van jouw leerlingen. Je helpt en begeleid hen en zorgt ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden. Jij kunt goed differentiëren en beschikt over pedagogische kwaliteiten. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je denkt graag proactief mee over innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, begeleiden/ coachen, samenwerken en flexibel en coachen.

Waarom werk ik op ’t Venster in Arnhem?
‘Ik heb als docent heel bewust voor ’t Venster gekozen. De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op ’t Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!’ John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo ‘t Venster.

OVER ONS
Vmbo ’t Venster in Arnhem Noord biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? We voelen ons samen verantwoordelijk, we gaan voor het beste resultaat en elk talent telt.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 2 december 2020 (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO. 
·         Een contract voor 0,5 fte voor de duur van de vervanging.
·         Je inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.822,- en maximaal €4.301,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
·         Vrij tijdens de schoolvakanties.
·         8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
·         Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
·         Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
·         Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
·         Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
·         Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent, met sterk pedagogische kwaliteiten! Je bent in bezit van een 2e graads bevoegheid Nederlands.
Heb jij een PABO achtergrond en aantoonbaar affiniteit met onze doelgroep, dan heb je zeker een streepje voor!

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 23 november 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider, Tanja Fricke. Tanja is te bereiken op 06-10425464 of per mail: t.fricke@vmbo-venster.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op 24 en 25 november aanstaande.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

zie werkenbijquadraam.nl

Solliciteer