Docent Nederlands 2e graad in Almere-Buiten

De Almeerse Scholen Groep is per direct voor het Oostvaarders College op zoek naar een

Docent Nederlands (onderbouw HAVO/VWO) 2e graads 
ca. 0,4 fte

De vacature bestaat uit ca. 0,2 fte lessen (onderbouw HAVO/VWO met 1 klas 4VWO), met de mogelijkheid tot uitbreiding met 0,2 fte voor Expert Leren Leren ten behoeve van de versterking van executieve vaardigheden van leerlingen.

Op het Oostvaarders College groeien talenten!

Ieder kind heeft talent, ieder kind krijgt de kans dit talent op zijn niveau te ontwikkelen. Het geldt natuurlijk voor het kunnen leren, maar het kan ook gaan om kunst, science, sport of taal. De school heeft oog voor individuele mogelijkheden en zorgt ervoor
dat iedere leerling tot zijn recht komt.
Bij ons op school staat betekenisvol leren in een uitdagende en veilige leeromgeving centraal. We begeleiden onze leerlingen in het maken van goede keuzes op hun weg naar zelfstandigheid.

Onze vakgroep Nederlands staat open voor nieuwe ideeën. We werken zowel met de methode Talent als met eigen materiaal, waardoor er altijd ruimte is voor de actualiteit, creatieve werkvormen en inbreng van de leerlingen. Er is een gloednieuwe mediatheek in onze
school waar jij én jouw leerlingen toegang hebben tot al het materiaal van De Nieuwe Bibliotheek Almere. Naast de steun die je kunt verwachten van je vakgroepgenoten, word je als nieuwe collega ook begeleid door een professionele docentencoach. 

Wij zijn als sectie een leesoffensief gestart. Elke les wordt gestart met het lezen van fictie. Wij zien hierdoor het leesplezier toenemen en leerlingen waarderen dit rustmoment.

Ben jij de collega die 2e graads bevoegd is (of daarvoor in opleiding) en ons leesproject komt versterken? 

 

Wij vragen:

  • Een 2e graads bevoegdheid (of daarvoor in opleiding).

Wij bieden:

  • Een tijdelijk dienstverband voor de rest van het schooljaar
  • Inschaling volgens CAO-VO.

 

Solliciteer