Docent Nederlands 2e graad in Alphen aan den Rijn

Wij zijn op zoek naar docenten Nederlands en hebben in totaal circa 2 fte beschikbaar, ook naar een parttime omvang kan gesolliciteerd worden. De lessen worden gegeven in ons vmbo-team en aan de onderbouwleerlingen tto.

Ben je op zoek naar een ambitueuze school die zich inzet voor eigentijds en uitstekend onderwijs, waar jij als medewerker gewaardeerd en gezien wordt? Lees dan verder!

Op het Scala College wacht een uitdagende baan op ambitieuze, nieuwe collega's. 

Door aanstaande pensionering van collega's is er ruimte ontstaan voor nieuwe ambitieuze collega's met een visie op het vak Nederlands. 

We zijn op zoek naar pioniers en mensen die beseffen dat zij het verschil kunnen maken voor onze school en leerlingen. We zoeken sterke didactici en bevlogen pedagogen met een hart voor hun leerlingen en de Nederlandse taal.

Wellicht ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière of spreekt deze uitdaging je aan. Ook zij-instromers worden uitgenodigd om te solliciteren. 

Als docent Nederlands draag je jouw relevante kennis en kunde op een enthousiaste manier over aan de leerlingen en ben je verantwoordelijk voor het creëren van een uitdagende leeromgeving. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen. In
deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van lessen Nederlands aan onze  vmbo leerlingen en onderbouwleerlingen tto. Je bent werkzaam op onze locatie Nieuwe Sloot.  

Locatie Nieuwe Sloot
Het Scala College heeft een apart onderbouwhuis voor de 1e en 2e klassen inclusief 3 vwo. Dit zorgt voor een geheel eigen sfeer waarin de leerling in een veilige setting kan wennen aan het voortgezet onderwijs. We werken in teams en zijn bezig met een aantal
interessante onderwijsontwikkelingen waarin meer maatwerk voor de leerling centraal staat. Dit betekent ook maatwerk voor onze docenten. We zijn een opleidingsschool dus ook jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.

 

  • Je bent in het bezit van een 2e graads bevoegdheid of studerend daarvoor.
  • Je bent onderwijskundig sterk.
  • Je bent in staat jouw relevante kennis op een enthousiaste manier over te dragen.
  • Je zoekt de samenwerking met (vak)collega’s en zorgt voor een goede relatie met ouders en andere belanghebbenden.
  • Je bent in staat kerndoelen en exameneisen te vertalen naar de onderwijspraktijk.
  • Je houdt jouw eigen vakgebied goed bij.

Vermeld een eventuele voorkeur voor uren in ons vmbo-team of voor de onderbouw leerlingen tto in je sollicitatie/motivatiebrief.

Naast een echte fijne werkplek en leuke collega's, bieden wij een werkomgeving met ruimte om eigen talenten te ontwikkelen en te versterken. Het Scala College kent een aantrekkelijk functieperspectief van LB – LC – en LD-functies. Inschaling vindt plaats
op basis van bevoegdheid, ervaring en kwaliteiten.
 

Solliciteer