Docent Nederlands 2e graad in Groningen

Ons VMBO heeft aandacht en oog voor de ontwikkeling van al onze leerlingen; basis, kader, gemengde en theoretische leerweg. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich ontplooien tot zelfstandige jong volwassenen met een eigen plek in de maatschappij.
We leren de leerlingen zich verantwoordelijk te voelen voor het eigen leerproces. Dit doen wij stap voor stap vanuit een duidelijk visie gestoeld op de Dalton-principes. In de praktijk betekent dit dat wij op maat, gepersonaliseerd, onderwijs bieden. In klas
1 ,2 en 3 zitten leerlingen van alle niveaus bij elkaar in de klas. Op die manier kun je met en van elkaar leren. Je kunt vakken op verschillende niveaus volgen. Zo kun je, je eigen gepersonaliseerde route uitstippelen. In alle leerroutes is er volop aandacht
voor je persoonlijke interesses en je eigen vaardigheden. Werkman VMBO is een veilige school. We zijn actiegericht, voorspelbaar in ons handelen en duidelijk in onze communicatie.

Functie
Met ingang van 1 januari 2021 zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste docent Nederlands. Het betreft een vacature op vervanging van zwangerschapsverlof. De exacte omvang van de vacature is afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaat.

 

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid Nederlands 2e graad;
  • beschikt over ervaring in het werken in het VMBO (bij voorkeur het Daltononderwijs);
  • bewust kiest voor werken met de VMBO BB/KB/GL/TL doelgroep;
  • mee wil werken aan de verdere ontwikkeling van het Werkman VMBO;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • breed inzetbaar is.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd op schaal LB van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 4.301,12,- bij een volledige aanstelling.
 

Solliciteer