Docent Nederlands, 2e graad in Molenhoek

Kandinsky Molenhoek zoekt met ingang van 1 december 2022 een:
 
Docent Nederlands, 2e graad
0,8 fte
 
Het Kandinsky Molenhoek is per 1 december op zoek naar een docent Nederlands. Ben jij de enthousiaste, proactieve docent die wij zoeken? Werk je graag op een kleine, actieve school? Heb je een groot hart voor de vmbo-leerling én wil je samen met ons docententeam
werken aan onze ambities? Dan is deze functie iets voor jou!

De functie
Wij bieden je een leuke en dynamische school waarin je al je talenten als docent en mentor kunt ontwikkelen. Je werkt met een gedreven team dat zich dagelijks met veel plezier inzet voor de ontwikkeling van onderwijs.
 
Als docent Nederlands geef je (vooral) les in de bovenbouw van het vmbo. De sectie Nederlands werkt met de digitale lesmethode Plot26. De methode werkt vanuit verhalen die aansluiten bij de leefwereld van onze leerlingen.
 
Als mentor ontferm je je samen met je duo-mentor over een bovenbouwklas. Je ziet je mentorleerlingen meerdere uren per week tijdens de lessen en tijdens de coachingsmomenten aan het begin van de dag. Jij coacht de leerling in zijn/haar leerproces en vormt de
schakel tussen thuis en school.
 
Functie-eisen
We zijn op zoek naar een gedreven docent die het leuk vindt om met vmbo-leerlingen te werken en in staat is om lessen op een actieve en betekenisvolle manier vorm te geven.
 
Als docent ben je bij voorkeur in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands. We nodigen ook leraren in opleiding uit om te solliciteren. Naast ICT vaardigheden, beschik je over de volgende vaardigheden en competenties:

  • Je bent flexibel, innovatief en ondernemend en bekend met de vernieuwingen in het onderwijs, met name in het vmbo.
  • Je bent een bevlogen docent die zich inzet om de ambities van de school waar te maken.
  • Je bent een betrokken mentor, je hebt belangstelling voor de leerlingen en je hebt affiniteit met onze doelgroep (sportieve/actieve leerlingen).
  • Je beschikt over goede coachingsvaardigheden en begeleidt de leerling op een actieve wijze in zijn of haar leerproces.
  • Je bent een teamspeler.

 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke benoeming voor één jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. De salariëring geschiedt op basis van Lerarenschaal LB van de cao-VO met een maximum van € 4.573,- bruto per maand bij een fulltime
aanstelling en inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 
Meer informatie:
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang bij gelijke geschiktheid. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maartje Driessen (locatiedirecteur),
m.driessen@kandinskymolenhoek.nl of Tonnie van Rooijen
t.vrooijen@kandinskymolenhoek.nl
 
Enthousiast?
Herken je je in dit profiel? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot en met 30 september 2022 reageren door op onderstaande button te klikken.

Solliciteer