Docent Nederlands 2e graads in Diemen

Voor een school in Den Helder zijn wij op zoek naar een docent Nederlands! Ben jij die docent? Vind jij het leuk om leerlingen de kneepjes van de Nederlandse taal te leren? Dan zijn we naar jou op zoek!  

De school in Den Helder is een werkplek met veel aandacht voor maatschappelijke thema’s. De school leidt haar leerlingen op tot burgers die goed weten wat ze willen en zelfbewust zijn. Leerlingen moeten zich veilig en prettig voelen op school om goed te kunnen
presteren, dus daar handelt de school ook naar.

Als docent Nederlands kun jij de lesstof goed overbrengen en kun je leerlingen coachen bij hun leerdoelen. Respect staat bij deze school hoog in het vaandel, zodat jij als docent zoveel mogelijk uit de leerling kan halen.

Wat vragen we van jou?
– Je bent een tweedegraads bevoegd docent Nederlands of in opleiding;
– Je bent vanaf 1 april (tijdelijk) voor 1fte beschikbaar;
– Je bent woonzaam in regio Den Helder of bereid om te reizen;
– Je hebt affiniteit met havo-vwo leerlingen;
– Je bent enthousiast, oplossingsgericht en werkt graag samen. 

Je arbeidsvoorwaarden zijn via Randstad altijd marktconform. In het onderwijs werken wij met de CAO-VO. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over. Je kunt mij bereiken via annet.mourits@nl.randstad.com of 0657104564. 

 

Solliciteer