Docent Nederlands 2e graads in Katwijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan op het VMBO, bijvoorbeeld naast je huidige baan in het primair onderwijs of wil je heel graag helemaal de stap maken naar het VO? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands.
Je bent in het bezit van 2e graad bevoegdheid Nederlands of bent bereid om een bevoegdheid VMBO onderbouw te halen of een 2e graads bevoegdheid Nederlands. Enthousiast? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons; een school waar modern praktijkgericht
onderwijs centraal staat. Een vmbo-school voor doeners en denkers!

Jouw team
Jouw nieuwe team bestaat uit collega’s die de lessen Nederlands verzorgen. Je wordt bij de start van jouw loopbaan begeleid door een coach en een collega uit de vakgroep. Zij maken je wegwijs in onze school en in alle aspecten die daarbij horen. Wanneer je
startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in het tweede jaar, zodat je de ruimte krijgt om optimaal te ontwikkelen.

Over ons
Jouw uitdaging
Lesgeven in een vernieuwd Vakcollege, waarbij je niet terugschrikt voor nieuwe (digitale) methodes, oog hebt voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt.
 
Over jou
Jij hebt
Onze voorkeur gaat uit naar een leerkracht PO die lesgeeft in de bovenbouw (groep 7 en/of 8) of een bevoegd docent Nederlands 2e graads.  Je kunt je vinden in eigenschappen als flexibel, ondernemend en bevlogen. Je hebt een hart voor leerlingen die met name
praktijkgericht zijn, waarbij je nieuwe ontwikkelingen niet naast je neerlegt en de uitdaging van ‘vakwerk’ aandurft.

Wij bieden jou  
Een aantrekkelijke, ruime, uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding/coaching en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.  
Verder bieden wij je ook: 

  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid  
  • salaris conform cao VO  
  • eindejaarsuitkering van 8%   
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.    

 

Solliciteer