Docent Nederlands 2e graads in Katwijk

Wil jij met onze leerlingen een debat voeren? Ze leren de beste pitch van de 21ste eeuw te geven? Wil je liefde voor de literatuur overdragen? Maar ook samen op ’t kofschip ‘varen’? En wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan
de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (tto) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

 
 

Over ons
Jouw uitdaging
Ben jij een enthousiaste tweedegraads bevoegde docent Nederlands dan hebben wij een baan voor je. Je geeft les in het mavoteam en aan de onderbouw havo of vwo. Je maakt leerlingen enthousiast voor je vak en weet ze op inspirerende wijze naar goede resultaten
te brengen.
Jouw team
Je bent lid  van het mavoteam en van de sectie Nederlands die uit 12 docenten bestaat. Naast het werken met de methode, zijn de sectie en het team in beweging met het ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.
 
 Jij bent
In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Nederlands. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat
uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor, aan.
 

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder zijn er ook nog:

  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • salaris conform cao VO
  • eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden, a.s.r. Vitality, Learnspace etc.  

Dienstverband                      
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. 

Solliciteer