Docent Nederlands (2e graads) in Utrecht

Wij zijn op zoek naar een tweede graads docent Nederlands voor een vrije VO-school in Amsterdam- Zuid. De aanstelling is tot het einde van het schooljaar. Bij wederzijdse tevredenheid is er kans op een vast dienstverband.

wat bieden wij jou

  • Salaris volgens VO CAO
  • Amsterdam- Zuid
  • Reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering
  • Doorgroeimogelijkheden via Randstad onderwijs
  • Buddy via Mentorrandstad

wie ben jij

Met jouw bevoegdheid als docent ga je aan de slag op een vrije VO school. Je weet als docent de leerlingen centraal te stellen tijdens jouw lessen. Met jouw betrokkenheid stimuleer jij de leerlingen om zich verder te ontwikkelen.

wat ga je doen

Je zult de lessen Nederlands verzorgen aan leerjaar 1,3 en 4 VMBO/HAVO/VWO scholieren. De leerlingen werken volgens periodelessen. Hierin werken leerlingen aan hun eigen lesmethode naast de les. Er wordt gewerkt met hoofd (denken en leren), hart (ervaren en verbinden) en handen (aanpakken en creƫren). Een gedeelte van de lesinhoud bestaat uit Nederlandse literatuur uit de middeleeuwen.

waar ga je werken

De school zit in Amsterdam- Zuid en staat bekend als een vrije en creatieve school. Er is vrijheid in het ontwikkelen van een eigen persoonlijkheid. Naast de reguliere lessen wordt er veel met creatieve en doevakken gedaan. De school is goed bereikbaar met het OV.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Wat leuk! Druk dan snel op de sollicitatieknop! Heb je nog vragen? Bel of app dan gerust met Awien van Randstad Onderwijs via 0651689634.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer