Docent Nederlands (2e graads) in Utrecht

Voor het ROCvF Almere zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 0,4fte.

wat bieden wij jou

  • Salaris van 2919 tot max 4365,- bruto.

wie ben jij

Je hebt een passie voor dit vak, liefde voor de doelgroep en stress heeft geen vat op jou. In je lessen Nederlands betrek je de praktijk zodat de link met het werk in de beroepspraktijk duidelijk is. Je werkt graag samen in een hecht team en je zet je in voor verbetering en vernieuwing van het onderwijs. Jouw kritische blik zet je op een positieve manier in, zo houden we elkaar scherp. Daarnaast vragen wij:

  • een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands
  • ¬†ervaring in het lesgeven aan mbo studenten
  • flexibiliteit en dat je sterk in je schoenen staat

wat ga je doen

De uitdaging voor een docent Nederlands is het vak en de lessen aantrekkelijk maken. Hoe gaan de studenten het Nederlands toepassen in het beroepenveld van Techniek? Daarin speel jij een belangrijke rol. Je leert ze hoe ze een goed gesprek kunnen voeren met hun opdrachtgever, hoe ze juist en helder kunnen formuleren. Kortom, je zorgt ervoor dat ze hun weg weten in de Nederlandse taaltuin. Je bereidt de studenten voor op hun deelname aan de arbeidsmarkt en je behandelt actuele thema's die spelen in het beroepenveld. Geen dag is hetzelfde. Hou je van afwisseling? Dan is dit de baan voor jou!

waar ga je werken

Je gaat werken op het MBO College Almere Buiten. De onderwijscampus in Almere Buiten bestaat uit twee recent gerenoveerde gebouwen. In het ene gebouw staan mensen en technologie centraal en in het andere gebouw vind je brede beroepsopleidingen voor verschillende sectoren. Elke sector heeft een eigen thuisbasis. Daardoor kent iedereen elkaar en voelen studenten zich snel thuis. Er zijn in totaal meer dan 4.000 studenten. Van doeners tot denkers, van kanjers met twee rechterhanden tot grote IT-talenten. Voor iedereen is er ruimte.

Ben jij de docent Nederlands die wij zoeken? Reageer dan snel en solliciteer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer