Docent Nederlands (2e graads) in Utrecht

Samen met Terra Groningen kijken wij uit naar een docent Nederlands. Je begeleidt studenten van de mbo-opleidingen (BOL/BBL/combi klassen) Blom, Agro en Dier. Door jou zijn zij klaar voor een baan of vervolgopleiding. Ben je per direct beschikbaar voor 0.4 tot 0,8 fte? Dan hoor ik graag van je.

wat bieden wij jou

  • inschaling conform cao MBO, pensioen na 8 weken
  • Groningen
  • docent Nederlands
  • 24/7 toegang tot meer dan 100 online trainingen
  • uitzicht op een baan tot 31 juli 2023
  • diverse voordelen en kortingen (o.a. zorgkosten)

wie ben jij

Als docent Nederlands (bij voorkeur) met 2e graads onderwijsbevoegdheid beschik jij over brede vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Je kan goed reflecteren en samenwerken met collega's. Je hebt een professionele instelling en denkt proactief mee in de onderwijsontwikkelingen en organisatieveranderingen.

Je beschikt over een onderwijsvisie waarbij de leerling centraal staat. En je ziet uitdaging in het begeleiden van leerlingen in hun schoolloopbaan. Je begeleidt studenten van de mbo-opleidingen (BOL/BBL/combi klassen) Blom, Agro en Dier.

  • Je hebt bij voorkeur een tweede- of eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands (of je bent in opleiding)
  • Je hebt als docent Nederlands recente ervaring in het mbo-onderwijs
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep
  • Je hebt ervaring met de huidige ICT-ontwikkelingen in het onderwijs, zoals het gebruik van diverse (onderwijs)applicaties

wat ga je doen

Als docent Nederlands zorg jij ervoor dat de studenten worden voorzien van inhoudelijk sterke lessen. Leerlingen voelen zich door jouw pedagogische kwaliteiten veilig binnen jouw les. Ze ontwikkelen zich optimaal binnen het vak Nederlands. Je weet als geen ander de praktijk met de theorie tijdens je lessen te verbinden.

Sollicitatiebrieven schrijven, de studenten in het mbo zijn er dankzij jouw lessen een kei in! Waarom? Omdat jij de studenten handvatten geeft wat ze wel en niet in een brief moeten zetten. Maar ook hoe de opbouw van een brief eruit ziet. Zo worden ze optimaal voorbereid voor als ze de arbeidsmarkt gaan betreden.

Naast het schrijven van sollicitatiebrieven komen er natuurlijk veel meer onderwerpen aan bod tijdens de lessen Nederlands. Onderwerpen als grammatica, zinsopbouw en ga zo maar door. Als docent Nederlands zorg jij ervoor dat de beheersing van de nieuwe generatie op peil blijft.

waar ga je werken

Het is een school die mbo-opleidingen biedt op alle niveaus. Een school met ruim 1000 leerlingen verspreid over verschillende richtingen. Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, een omgeving waar groen centraal staat.

sollicitatie

Ben jij klaar om te solliciteren op de vacature docent Nederlands? Reageer direct op de vacature met jouw cv en motivatie. Ik neem contact met je op om de vacature en vervolgstappen te bespreken. Heb jij nog vragen? Stuur ons dan een mail via mbo.noordoost@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer