Docent Nederlands (2e graads) in Utrecht

De klassieke dt-fout… Een t schrijven waar een d moet staan of een dt schrijven waar alleen een d moet staan. De meeste mensen hebben hier mee te maken en het blijft een van de meest gemaakte taalfout. Wil jij als docent Nederlands hier verandering in brengen? Lees hieronder meer…

wat bieden wij jou

  • Salaris tussen de €2.865,- en €4.463,-
  • Een baan voor 0,6 – 1,0 fte
  • Baan per 1 augustus 2022 met uitzicht op vast
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Werken op een school met karakter
  • Leerplatform om jezelf te blijven ontwikkelen!

wie ben jij

Als docent Nederlands ben je in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of je bent studerende hiervoor. Daarnaast beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en heb je affiniteit met het lesgeven aan vmbo leerlingen. Verder volg je onderwijsvernieuwingen op de voet en kun je goed omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.

wat ga je doen

Als docent Nederlands ga je lesgeven aan leerlingen van het vmbo alle leerwegen klas 1 t/m 4. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet hoe je de lesstof goed kan overbrengen op de leerlingen. Je begeleidt en coacht de leerlingen bij hun leerdoelen. In je rol als mentor onderhoud je contacten met de ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast weet jij hoe je je leerlingen motiveert om zo het maximale eruit te halen en zorg je voor een veilige leeromgeving. We zoeken een enthousiaste en bevlogen docent die er plezier in heeft zijn of haar kennis en vaardigheden over te brengen op onze leerlingen en die de vakgroep met vakkennis kan ondersteunen.

waar ga je werken

Je komt op een vmbo school te werken waar veel ruimte is voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature als docent Nederlands 2e graad of heb je interesse? Wacht niet langer en solliciteer dan snel! Wij komen graag met je in contact. Heb je vragen, dan kun je mij ook bellen op het nummer 06-22953002 of een WhatsApp berichtje sturen. Ook mag je mij uiteraard een mailtje sturen naar ibtissam.ben.taleb@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer