Docent Nederlands (2e graads) in Utrecht

Docenten Nederlands opgelet! Het is de uitgelezen kans om je horizon te verbreden en ervaring op te doen bij een nieuwe school. We hebben op dit moment een mooie vacature bij een voortgezet onderwijs school in Groningen. In overleg is het mogelijk om tussen de 0,6 en 1 fte aan de slag te gaan. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met examenklassen. Mocht dit niet zo zijn, maar ga je deze uitdaging toch graag aan reageer dan ook op deze vacature!

wat bieden wij jou

  • CAO VO, reiskostenvergoeding, 13e maand
  • Tijdelijk i.v.m. ziektevervanging
  • Groningen
  • Docent Nederlands

wie ben jij

  • Je bent bevoegd docent Nederlands
  • Je hebt zelfstandig voor de klas gestaan

wat ga je doen

Als docent Nederlands zorg jij ervoor dat de studenten worden voorzien van inhoudelijk sterke lessen. Leerlingen voelen zich door jouw pedagogische kwaliteiten veilig binnen jouw les. Ze ontwikkelen zich optimaal binnen het vak Nederlands. Je weet als geen ander de praktijk met de theorie tijdens je lessen te verbinden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de leerlingadministratie en overleggen bijwonen met collega's. Waar nodig heb je contact met ouders.

waar ga je werken

Het is een school voor vmbo, havo en vwo. Een school in een modern gebouw, kleurrijk en veelzijdig. Waar leerlingen zichzelf zijn en opgroeien tot zelfstandige jonge mensen. Een school met verschillende talentrichtingen zoals ‘het Technasium’, ‘Kunst, Cultuur & Media’ en ‘Sport & Gezondheid’. Daarnaast hebben ze een afdeling atheneumplus. Ze hebben leerlingen en medewerkers dus veel te bieden. Het is een openbare
school voor voortgezet onderwijs. Dat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Ze staan midden in de samenleving. Daarom laten ze graag zien wat er bij hun op school gebeurt. Iedere dag bieden wij ruimte aan onze leerlingen om hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en tonen. Op deze wijze worden ze voorbereid op hun toekomst!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer