Docent Nederlands 2e graads of studerend hiervoor in Elburg

Wil jij graag werken als docent Nederlands bij een kleinschalige school, waar de leerlingen echt gezien worden? Dan hebben wij misschien wel dé vacature voor jou!

Bij Het Van Kinsbergen College in Elburg is namelijk een vacature ontstaan voor een docent Nederlands voor 0,6 tot 0,8 fte.

Over onze school
Het Van Kinsbergen college is een kleine VO-school met volledig VMBO en onderbouw havo en atheneum. Wij geven volledig gepersonaliseerd onderwijs en zijn een Kunskapsskolan partnerschool. Elke leerling heeft een eigen leerlijn. Zowel leerlingen als docenten
werken volledig digitaal.

Doordat wij een kleine school zijn staat samenwerken bij ons hoog in het vaandel. Het onderwijs wordt georganiseerd rondom de leerling. Er heerst een positieve teamgeest en nieuwe collega's worden goed begeleid.

Meer weten over onze school en ons onderwijs? Neem dan een kijkje op
www.vankinsbergencollege.n
l.

JIJ in jouw rol
Gezien de omvang van de school geef je les aan zowel vmbo, havo als vwo-leerlingen. Je spant je in om de leerling het beste uit zichzelf te laten halen. Je maakt onderdeel uit van een professionele, kleine sectie Nederlands.

Om goed invulling te kunnen geven aan deze rol ben je een bevoegd docent Nederlands, of je hebt de ambitie om deze bevoegdheid te behalen. Ook als je een Pabo-diploma hebt, gecombineerd met ervaring in het geven van lessen Nederlands in het VO, nodigen we je
van harte uit om te solliciteren!

Gepersonaliseerd leren spreekt je aan en je beschikt over goede digitale vaardigheden. Je vindt het leuk om les te geven aan leerlingen van zowel vmbo, havo, als vwo. Je hebt een proactieve werkhouding en je vindt het leuk om samen te werken met collega’s.

Wij bieden jou
We verwelkomen je graag binnen ons professionele en gedreven team, waarin collegiaal wordt samengewerkt.
We bieden een contract voor 0,6 tot 0,8 fte (in overleg te bepalen), in eerste instantie tot 1 augustus 2023. Bij wederzijdse tevredenheid gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden tot voortzetting van je dienstverband bij onze school of eventueel
elders binnen OOZ. De startdatum is 1 maart 2023 of z.s.m. daarna.

Je salaris ligt tussen € 3.001,- en € 4.573,- o.b.v. een fulltime dienstverband en afhankelijk van opleiding en werkervaring, conform cao VO schaal LB. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
op maat. Wij bieden onze docenten goede begeleiding en diverse scholingsmogelijkheden.

Kom in contact
Enthousiast geworden? Stel jezelf dan aan ons voor! Dat kan tot en met zondag 5 februari 2023 via onderstaand formulier.

De gesprekken staan gepland op woensdag 8 februari 2023. Houd je daar rekening mee in je agenda?

Heb je eerst nog vragen? Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Heidy van den Berg (directeur) via 0525-682205. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Marieke van den Brink (recruiter OOZ) via 06-21960871.

Wij staan voor gelijke kansen voor iedereen, ongeacht leeftijd, gender, beperking, geaardheid, sociale of culturele achtergrond. Iedereen is welkom!

Solliciteer