Docent Nederlands 3-daagse vaktraining/examentraining meivakantie (omgeving Rotterdam) in Rotterdam

VakantieSchool organiseert in de meivakantie (dinsdag 26 april, donderdag 28 april en vrijdag 29 april maar ook op donderdag 28 april, vrijdag 29 april en zaterdag 30 april) een examentraining en een vaktrainingen (meerdere leerjaren) op meerdere locaties
in de omgeving van Rotterdam (binnen een straal van 20 km). Als docent geef je drie dagen les (vaktraining; herhalen lesstof) of bereid je de leerlingen voor op het aankomende centraal examen (ExamenTraining).
 
Ben je bevoegd docent Nederlands (eerstegraads of tweedegraads)? Ben je in staat om in korte periode leerlingen goed te bereiken en te helpen? Dan zijn onze examen- en vaktrainingen iets voor jou!
 
Opdracht: jouw klas bestaat uit een homogene groep van een tiental leerlingen (zelfde leerjaar/niveau) die je drie dagen lang intensief begeleidt. De school levert de lesstof en een lijst leerdoelen (voor de vaktraining). Je bereidt jouw programma
voor op basis van het geleverde materiaal. Je hebt de vrije hand om invulling te geven aan de opdracht.

Periode: drie dagen tussen 26 april en 30 april 2022
ExamenTraining: dinsdag 26 april, donderdag 28 april en vrijdag 29 april
VakTraining: donderdag 28 april, vrijdag 29 april en zaterdag 30 april

Programma:
Je begeleidt de leerlingen van +/- 9.00-15.00u.
Voor de training heb je thuis een programma voorbereid.

Regio:
De trainingen vinden plaats in de omgeving van Rotterdam.
 
Vergoeding:
Vergoeding per project: eerstegraads: € 900; tweedegraads: € 750.
We werken op basis van een Overeenkomst van Opdracht, wat inhoudt dat wij het bedrag bruto aan je uitbetalen. Een uitgebreide lunch wordt verzorgd door onze cateraar. Een goede voorbereiding op de training maakt onderdeel van het project. 

Aanmelden: 
Je kunt je aanmelden via
deze
link. (Gelieve niet via Meesterbaan te solliciteren)

Hieronder een video gericht aan leerlingen die we graag enthousiast maken over ons concept Vakantie.School (5 dagen). Dit is afwijkend van de aangeboden training waarvoor je nu kan solliciteren (3 dagen), maar geeft wel een goede indruk van onze organisatie
en activiteiten.
 

Opleiding
1e graads of 2de graads

Functie-eisen
Je bent eerstegraads/tweedegraads bevoegd. Bij voorkeur ben je bekend met verschillende methodes voor het vak Nederlands. 
Als docent vinden we het belangrijk dat je in staat bent om in korte tijd te levelen met je groep leerlingen.
De tijd is kort en het programma is intensief. Je wilt graag de volle aandacht van al je leerlingen gedurende de drie dagen! Daarbij helpt het als je al een aantal jaar voor de klas staat en hebt gewerkt met verschillende groepen leerlingen (leerjaren en niveaus).
Ben jij in staat om snel de aandacht te krijgen van je leerlingen en hun aandacht vast te houden door middel van je eigen programma en wijze van lesgeven? Wacht dan niet langer en meld je aan voor dit toffe project!
 

  • We zorgen dat er gedegen lesmateriaal aan je wordt aangeleverd, zodat je je programma goed kan voorbereiden.
  • Uitgebreide lunch wordt voor je verzorgd! (net als voor de leerlingen) 
  • We bieden een mooie vergoeding voor de tijd die je kwijt bent aan het project.

Solliciteer