Docent Nederlands College Start – Up in Leiden

Docent Nederlands Start-Up College

Ben jij onze nieuwe collega die het hart van onze studenten weet te raken? Heb je ervaring in als Docent Nederlands? Dan hebben wij wellicht een hele mooie uitdaging binnen mboRijnland! Per direct zoeken de studenten van ons College Start-Up in Leiden een docent Nederlands / NT2. Kun jij goed contact maken met onze verschillende studenten, ze motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas? En heb je ook nog vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Ons College

MBO College Start Up is een relatief nieuw College en volop in ontwikkeling. Ons College wil de student centraal stellen en om die reden wordt het Gepersonaliseerd Leren vorm gegeven. Binnen het College worden de opleidingen Entree & Servicemedewerker aangeboden. Onze studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Ze krijgen intensieve leerdoel gerichte coaching en studieloopbaanbegeleiding. Hierdoor boeken zij meer resultaten in hun opleidingen en vallen studenten minder uit.Bij MBO College Start-Up team Entree , is een vacature ontstaan voor een docent. Pedagogisch/didactische bekwaamheden vinden we belangrijk, hoe je deze hebt opgedaan kan op verschillende manieren zijn geweest. Bijvoorbeeld door middel van een lerarenopleiding of PABO met aanvullende opleiding.

Wat ga je doen?

– Je bereidt lessen voor en geeft ze op het gebied van Nederlands/NT2, voornamelijk beroepsgericht;
– Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vak inhoud maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling;
– Je bent studieloopbaanbegeleider van een groep studenten die een opleiding volgen op niveau 1 of 2;
– Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum;
– Je ondersteunt je collegas bij het ontwikkelen van een goed taalprogramma.

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar docent die echt plezier heeft in het werken in het mbo-onderwijs. Die goed kan improviseren en een echte teamspeler is. Je komt in een kleinschalig, toegewijd team te werken binnen een organisatie die in beweging is. Hiervoor zoeken wij een echte pionier die zijn steentje wilt bijdragen aan het verder bouwen van onze organisatie.

Wij vragen verder

– Je hebt een sterke betrokkenheid heeft bij de Entree en niveau 2 studenten en kan je omgaan met de verschillende taalniveaus van de studenten;
– Je werkt aan eigentijds onderwijs;
– Je hebt kwaliteitszorg hoog in het vaandel staan;
– Je hebt een sterke affiniteit heeft met gepersonaliseerd leren;
– Een afgeronde opleiding tot docent NT2 of de ambitie om deze te behalen.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een team die zich met enthousiasme en oog voor de studenten en haar omgeving, vol inzetten voor een uitdagende en prettige leeromgeving. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo).Wij bieden een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten in een vaste aanstelling.Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

Daarnaast bieden wij:

– 8,33%eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen;
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten.

Meer informatie?

Eefje Janssen, onderwijskundig teamleider Start Up Leiden, 06-53376400, verteld je graag meer over de functie, onze studenten en ons gepersonaliseerd onderwijsprogramma.

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bijmboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaandesollicitatiebutton ,waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.Reageren kan toteinddatum vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure.

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Solliciteer