Docent Nederlands College Welzijn & Zorg in Leidschendam

Docent Nederlands College Welzijn en Zorg

Ben jij onze nieuwe collega die het hart van onze studenten weet te raken? Heb je ervaring als bevoegd  Docent Nederlands en affiniteit met ons College Welzijn & Zorg? Dan hebben wij wellicht een hele mooie uitdaging binnen mboRijnland! Per direct zoeken wij een docent Nederlands. Kun jij goed contact maken met onze verschillende BOL en BBL studenten, ze motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas? En heb je ook nog vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. 

**Wat ga je doen**

– Je bereidt lessen voor en geeft ze op het gebied van Nederlands, voornamelijk beroepsgericht;
– Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vak inhoud maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling; 
– Je bent studieloopbaanbegeleider van een groep studenten die een opleiding volgen op niveau 3 en 4;
– Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum;
– Je ondersteunt je collega’s bij het ontwikkelen van een goed taalprogramma.

**Wat vragen wij**

– Je werkt aan eigentijds onderwijs;
– Je hebt kwaliteitszorg hoog in het vaandel staan;
– Je hebt een sterke affiniteit heeft met gepersonaliseerd leren;
– Een afgeronde opleiding tot docent;
– Je bent digitaal vaardig en hebt een flexibele en studentgerichte instelling en bent communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, zeer vaardig.

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar docent die echt plezier heeft in het werken in het mbo-onderwijs. Die goed kan improviseren en een echte teamspeler is. Je komt in een kleinschalig, toegewijd team te werken binnen een organisatie die in beweging is. Hiervoor zoeken wij een echte pionier die zijn steentje wilt bijdragen aan het verder bouwen van onze organisatie. 

**Wat bieden wij** 

Je komt terecht in een team die zich met enthousiasme en oog voor de studenten en haar omgeving, vol inzetten voor een uitdagende en prettige leeromgeving. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.939 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo).Wij bieden een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten in een vaste aanstelling. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor. 

**Daarnaast bieden wij:**

– 33% eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten. 

**Meer informatie**

Voor meer informatie kun je contact opnemen met vacature verantwoordelijke teamleider, Claudia de Vries – van der Kroft (email: ckroft@mborijnland.nl) of per telefoon op 06-51694695

**Reageren**

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

**Na je sollicitatie** 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.  

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Solliciteer