Docent Nederlands/Engels met sterke coachingsvaardigheden in Andel

Op Curio prinsentuin andel zijn we op zoek naar een multifunctionele docent die Nederlands en Engels kan geven.
Vind je het tevens leuk om leerlingen te coachen bij het vinden van een antwoord op hun zelf geformuleerde onderzoeksvragen? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Voor onze leerlingen in de onderbouw zoeken we een multifunctionele docent die 6 uur Engels en 3 uur Nederlands kan geven. Het geven van een aantal uren steunles Nederlands behoort eventueel ook tot de taken. Daarbij is er ook mogelijk tot het geven van een
aantal uren onderzoekend leren.
Als docent Nederlands/Engels lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Jij maakt naar school gaan leuk en uitdagend! 
Naast jouw kennis en ervaring heb je een duidelijk visie hoe je de lessen leuk en interessant kunt maken voor de leerlingen.
Dit doe je door middel van het creëren van een veilig en uitdagend leerklimaat. Je werkt nauw samen met collega’s om het beste uit de leerlingen te halen. 

Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent vaardig in het coachen en begeleiden van jongeren tussen 12-17 jaar. Je bent benieuwd naar de persoon achter de leerling en zet jezelf in voor hun persoonlijke ontwikkeling.
Dat je vakdidactisch en pedagogisch goed onderlegd bent, is vanzelfsprekend. Daarnaast heb je een PABO bevoegdheid of bent bezig met het behalen van je bevoegdheid Nederlands en/of Engels. Je bent in staat om in te spelen op vernieuwingen in het onderwijs en
daarnaast ben je innovatief, creatief en kun je leerlingen goed motiveren.

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Daarnaast bieden wij:

  • laris maximaal € 4.615,00 met eventueel uitloop naar € 5.229,00 op basis van een fulltime dienstverband conform cao mbo;
  • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
  • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
  • Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • Goede pensioen opbouw bij ABP;
  • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.

Loop je liever eerst een keer mee? Onze collega's staan graag klaar om je wegwijs te maken binnen Curio.

Solliciteer