Docent Nederlands – Frits Philips in Eindhoven

Frits Philips lyceum-mavo is een nieuwe en moderne school voor mavo-, havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen in Eindhoven-Noord. Ons onderwijs is gericht op een “leven lang leren” waardoor we onze leerlingen voorbereiden op leven en werken in een complexe
wereld. Onze school profileert zich als Brainportschool en profileert zich met ons sportprogramma High School Eindhoven.

Samen bouwen aan een Leven Lang Leren
Als enthousiaste en gemotiveerde docent bereid je leerlingen voor op de toekomst. Op het Frits Philips draait het om persoonlijke ontwikkeling. In onze school stimuleren we groei op het gebied van kennis, zelfkennis en vaardigheden.

2e graads bevoegdheid | kei in begeleidend van talent
Je bent in staat om verbinding met de klas en de leerlingen te maken en zet hen aan tot denken door middel van activerende didactiek.

Leren voor het leven | Begint bij jezelf | Onderlinge verbondenheid
Van onze medewerkers en leerlingen verwachten we dat ze initiatief nemen, op zoek gaan naar oplossingen, fouten maken, daarvan leren en volhouden. We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen en in elkaar te investeren; samen maken we de school. We respecteren
verschillen en werken aan een goede balans tussen “rekening houden met de groep” en “eigenheid behouden”. Zo biedt de school een prettige omgeving voor leerlingen en personeel.

Minimaal 14 lesuren | Per direct | ter vervanging
Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging van ziekte.

Goede werksfeer | opleidingsmogelijkheid | groeien
Nieuwe collega’s worden warm ontvangen en begeleid door ons hechte team. Als jij het beste van jezelf geeft en dit is zichtbaar en voelbaar in en buiten je lessen, dan groei je door in taken en beloning.

Solliciteer