Docent Nederlands in Almelo

Sta jij vol enthousiasme voor de klas en wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van onze leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn in verband met zwangerschapsverlof met ingang van 14 november op zoek naar een:
 
Docent Nederlands
0,5 FTE
 
De functie
De sectie Nederlands is een sectie met hart voor het vak. Nederlands is een kernvak en de sectie ziet dat ook zo. Goed onderwijs in dit vak legt een sterke basis neer voor succes voor alle vakken. Tevens heeft de sectie de laatste jaren een naam opgebouwd als
het gaat om debatteren. Enthousiaste leerlingen nemen aan diverse nationale debatwedstrijden deel en weten daar zeer goed voor de dag te komen.

Ook op ICT-rijk onderwijs heeft de sectie ambities en zijn er de laatste jaren stappen gemaakt. Iedere leerling binnen het Noordik heeft de beschikking over een iPad. We beschouwen de iPad als een van de leermiddelen die differentiatie in ons onderwijs kunnen
versterken.

De sectie Nederlands is een sectie waarin jonge en ervaren docenten elkaar vinden. Ben jij gemotiveerd om in zo’n sectie te stappen en wil je deel uit maken van de HAVO-VWO vestiging van het Noordik, aarzel dan niet om te solliciteren naar deze functie.
Naast je plek binnen de sectie maak je ook deel uit van een onderwijsteam. We kennen 5 teams op de vestiging Noordikslaan. Ieder team werkt aan het realiseren van een gepersonaliseerd maatwerktraject  voor iedere leerling binnen een veilige en motiverende leeromgeving.

Wie zijn wij
CSG Het Noordik is een scholengemeenschap met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers zetten zich in om de talenten van leerlingen optimaal te ontplooien en hun kennis te vermeerderen.
Dit doen we door onderwijs te bieden van hoge kwaliteit in een uitdagende, inspirerende en veilige omgeving.

Wie ben jij
Jij bent een:

  • bevoegde docent Nederlands met passie voor het vak;
  • collega die uitdaging zoekt op het gebied van eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van het vak;
  • docent die de samenwerking met collega’s opzoekt en andere collega’s weet te inspireren;
  • docent met een uitgesproken visie op toekomstgericht onderwijs.

Wat bieden wij

  • Een prettige en ict-rijke werkomgeving;
  • Ruimte en tijd om jezelf te blijven professionaliseren;
  • Een Noordik brede arbeidsovereenkomst voor de duur van het zwangerschapsverlof;
  • Inschaling volgens de cao-vo.

Solliciteer