Docent Nederlands in Almelo

Ben jij tweedegraads docent Nederlands en wil je o.a. lesgeven aan onderbouw vmbo-KG, mavo, havo en vwo? Ben je per 9 -05-2022 beschikbaar om aan de slag te gaan bij ons in Almelo/Tubbergen?Reageer dan op deze vacature en kom ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft hoofdzakelijk lessen Nederlands aan onderbouw vmbo/h/v.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van of studerend voor een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands.

Jouw werkplek

Op beide locaties van Canisius gaan in totaal ruim 1500 leerlingen naar school. Het onderwijs ( en alles wat daarbij hoort) verzorgen we samen met in totaal circa 210 medewerkers. Canisius biedt leerlingen en personeel het volgende:

  • Een uitdagende en innovatieve leer- en werkomgeving, die stimuleert in hun ontwikkeling tot een breed georiënteerde en zelfstandige persoonlijkheid.
  • Een veilige en overzichtelijke leer- en werkomgeving, waarin tolerantie, zorg en respect voor elkaar bijdragen aan ieders welbevinden.
  • Een op de samenleving gerichte leer- en werkomgeving, waarin de leerlingen vanuit de katholieke levensvisie en met respect voor andere levensvisies in samenwerking met de ouders bewust worden gemaakt van hun rol als verantwoordelijk burger.
  • Een omgeving waarin het ontdekken, ondernemen en samen doen staat centraal. Voor leerlingen én voor medewerkers.

Canisius maakt deel uit van Stichting Carmelcollege.

Ons aanbod

Het betreft een parttime functie (max. 0,6 tfe), tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:

Mevr. M. Hagedoorn, locatiedirecteur Tubbergen telefoonnummer: 0546-488 488 en mevr. M. Egberink, beleidsmedewerker P&O, telefoonnummer 0546-488488.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer