Docent Nederlands in Amsterdam

Wil jij onze leerlingen laten kennismaken met allerlei kunstvormen en de jeugd bekend maken met verschillende culturen, dan zijn wij per 1 augustus 2020 op zoek naar jou!
 
Wat ga je doen?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen Nederlands. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school. 
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?

  • 2e graad bevoegdheid Nederlands;
  • Pedagogisch en didactisch bekwaam;
  • Aantoonbare ervaring in het VMBO;
  • Ervaring met differentiëren in de klas;
  • Ervaring met examenklassen is een pré;
  • Bevlogenheid voor onderwijs en doelgroep!

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid
docentenprofiel
en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op
www.werkenbijhetvova.nl
.
Toch nog vragen? Neem contact op met Marc Franzen (directeur), telefoonnummer: 020 – 579 72 00.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer
20/21 – 004.
 
Klik
hier om direct online te solliciteren
.
 
 

Solliciteer