Docent Nederlands in Amsterdam

Het Gerrit van der Veen College zoekt een docent Nederlands
 
Het Gerrit van der Veen College is misschien wel de leukste school van Amsterdam. We zijn een fijne en relatief kleinschalige havo-vwo cultuurprofielschool gehuisvest in een karakteristiek monumentaal pand in Amsterdam Zuid. We zijn een school waar je jezelf
kunt en mag zijn, waar je gezien en gekend wordt en waar je samenwerkt en -leert in een prettige en veilige omgeving.
 
We zoeken i.v.m. zwangerschapsverlof een collega Nederlands vanaf begin maart 2021 voor ongeveer 0,6 FTE. Met lessen aan 4havo, 4vwo en 5havo.
We zoeken een kanjer die zich in wil zetten voor onze leerlingen. We zijn een cultuurprofielschool dus je erkent de meerwaarde van kunst, cultuur en creativiteit en levert daar een actieve bijdrage aan.
We zoeken een betrokken, enthousiaste, vakkundige, leergierige, positieve collega met ervaring in de bovenbouw havo/vwo.
We zoeken een goede docent en een collega die graag samenwerkt in de sectie en in de school.
 
Het gaat om een vervangingsbaan i.v.m. zwangerschapsverlof van maart 2021 tot en met juni 2021. De lessen staan op maandag, woensdag en donderdag in het rooster.
Het aantal FTE is een richtlijn. Daar kan nog in gewijzigd worden.
De vacature betreft een LB functie.  
 
We willen snel met je in gesprek komen. Solliciteer daarom alleen via Meesterbaan
en stuur CV en motivatie ter attentie van Jan-Willem Dienske, rector van de school. Zorg dat we jou uitkiezen voor een eerste kennismaking.
 

Solliciteer