docent Nederlands in Barendrecht

docent Nederlands 2e gr.
School:Focus Beroepsacademie Barendrecht
Contactpersoon:Dhr. P. Bosscher, teamleider
Telefoonnummer:
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
fte:0,40 – 0,50
Uren:10
Roosterdagen:maandag, woensdag, donderdag
Onderwijsvorm:vmbo-bk
Afdeling:onderbouw en bovenbouw
Dienstverband:tijdelijk met uitzicht op vast
Bevoegdheid:bevoegd of studerend
Aanvangsdatum:zo spoedig mogelijk
Extra informatie: https://www.roozz.nl/vacatures/docent-nederlands-2e-gr-focus-beroepsacademie-barendrecht-6
Op Focus Beroepsacademie zoeken we een docent Nederlands
Onze leerlingen krijgen gepersonaliseerd onderwijs aangeboden, geïnspireerd op het Zweedse onderwijsconcept Kunskapsskolan.
Focus is een dynamische en actieve school, waar we met elkaar werken aan goed onderwijs en aan een professionele leercultuur.
Om onze visie op onderwijs waar te kunnen maken, wordt veel aan scholing en deskundigheidsbevordering gedaan. We werken namelijk aan een individuele leerroute voor iedere leerling binnen en buiten de school.
Er worden naast ervaring op het gebied van differentiëren als docent ook coachende vaardigheden van je gevraagd. Op een coachende manier met leerlingen omgaan is één van onze kernwaarden. Ook wordt er een groot beroep op je gedaan in het werken met je collega’s
in een team. Je bent samen met je team binnen en buiten je klaslokaal of werkplein verantwoordelijk voor de begeleiding van onze leerlingen. Dit betekent ook dat je van 8.30 tot 16.30 in het schoolgebouw beschikbaar bent voor leerlingen en collega’s.
Komend schooljaar gaan we een steeds intensievere samenwerking aan met OZHW Groen College en gaan wij samen verder als brede vmbo-school waar ook het Groenprofiel een stevige plek krijgt.
Een vacature kan soms voor beide scholen gelden en gecombineerd worden.
Heb jij ook zin om mee te bouwen aan de mooiste vmbo-school uit de omgeving? Schrijf dan een brief met een goede motivatie. Wij zijn nieuwsgierig naar jou!

Solliciteer