docent Nederlands in Diemen

Voor een HAVO/VWO in de regio Amsterdam zoekt Randstad Onderwijs per direct een docent Nederlands 1ste of 2e graads met leservaring HAVO/VWO 4 jaars. De leerlingen kunnen zich specialiseren in Sport, Science of Kunst. De visie van de school is dat de leerling
centraal staat en leert zich internationaal te oriƫnteren door excursies en internationale uitwisseling.
We zijn op zoek naar een docent Nederlands die beschikbaar is voor 7 of 5 lesuren per week: maandagochtend 3 lesuren, dinsdagmiddag 2 lesuren en de donderdagen en vrijdagen 1 lesuur per dag; de uren op donderdag en vrijdag kunnen intern worden opgelost. De
werkzaamheden starten per direct en duren sowieso tot medio november a.s..
Wat ga je doen?
Je vindt het als docent Nederlands belangrijk om de leerlingen op ondernemende wijze de lesstof bij te brengen. Hierbij leren zij op een onderzoekende en kritische wijze zich te ontwikkelen.
Functiewensen:

  • Bij voorkeur een 1ste graads bevoegdheid Nederlands of een 2e graads bevoegdheid met ervaring HAVO 4 en VWO 4
  • Ervaring en affiniteit met HAVO/VWO-leerlingen
  • Bevlogenheid en enthousiast

Wat biedt Randstad Onderwijs? Wij bieden een salaris LC/LB conform cao Voortgezet Onderwijs inclusief eindejaarsuitkering en bijbehorende reiskosten. 
Heb je voldoende informatie en ben je enthousiast geworden over deze vacature, solliciteer dan snel door op de solliciteer-button te klikken. Wij zien jou reactie graag tegemoet en nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

Solliciteer