docent Nederlands in Ede

Technova College Ede (voorheen ROC A12) is op zoek naar een
DOCENT NEDERLANDS
  
Voor het nieuwe schooljaar 2019-2020 zoeken we voor het team Bouwkunde een enthousiaste en gemotiveerde docent Nederlands voor 0,6 fte.
 
Functie
Je primaire werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de lessen Nederlands. Tevens bestaat er de mogelijkheid dat je gevraagd wordt Burgerschapslessen te verzorgen. Daarnaast ben je bereid om de individuele student verder te helpen bij het behalen van zijn/haar
diploma en draag je op een prettige en constructieve manier bij aan de ontwikkelingen binnen het team.
 
Profiel
Je bent in het bezit van een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid Nederlands.
Je bent conform de wet BIO pedagogisch, didactisch en organisatorisch competent. Daarnaast heb je ervaring met het lesgeven aan examenklassen met het oog op hun examenvoorbereiding en examinering. Je bent in staat om het onderwijs flexibel, gedifferentieerd
en op een aantrekkelijke manier aan te bieden aan de doelgroep. Ook lever je samen met je collega’s een waardevolle bijdrage aan de vak ontwikkeling.
 
Bovenal weet jij als geen ander dit mooie vak op een enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal. 
 
Afhankelijk van de kennis en ervaring behoren het begeleiden van examentrajecten en werkzaamheden die het team ondersteunen ook tot de mogelijkheden.

Inzet
Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. Het betreft een tijdelijke vacature voor schooljaar 2019/2020 met uitzicht op een vast contract bij voldoende formatie. De werkdagen en –tijden zijn in overleg vast te stellen.
Inschaling vindt plaats conform de geldende CAO-mbo-carrièrepatroon LB

Geïnteresseerd?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde criteria?
Stuur dan uiterlijk 19 september a.s. jouw motivatiebrief en CV naar psa@cog.nl o.v.v. vacature Docent Nederlands.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hendrik van der Weerd, teamleiding Bouwkunde,  via 06-37182550 of H.vanderWeerd@technovacollege.nl

Solliciteer