Docent Nederlands in Enschede

Ben jij een ervaren, tweedegraads docent Nederlands of nog studerend en per oktober beschikbaar voor een parttime baan? Wil je aan de slag op locatie Van der Waalslaan van het Bonhoeffer College in Enschede? Solliciteer dan direct!

Jouw werkplek

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap, die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op vijf locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd.

Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.

Ons motto is: 'Geef, groei en geniet'. Deze drie woorden vormen wat ons betreft de kern van Bonhoeffer College. Iedere leerling krijgt bij ons de mogelijkheid te ontdekken wat hij/zij kan geven aan onze stad, elke dag te groeien en natuurlijk te genieten van een schitterende schooltijd, met vriendschappen, persoonlijke groei en een steeds grotere betrokkenheid bij onze stad. Je bent pas mens als je er voor een ander bent. Er is geen groter geluk dan iets voor anderen te kunnen betekenen
Bonhoeffer College verrijkt je toekomst!

Locatie Van der Waalslaan is een school in ontwikkeling, dynamisch, bezig met formatief werken, bevorderen van eigenaarschap bij personeel én leerlingen en er heerst een warme sfeer.

De locatie heeft ongeveer 1600 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen voor mavo, havo, vwo (atheneum, gymnasium en vwo-plus). Wij zijn een grote school met een groot aantal onderwijsmogelijkheden, waaronder veel buitenlesactiviteiten en we streven naar maatwerk voor de leerling. We organiseren ons onderwijs op een kleinschalige manier, zodat elke leerling zich echt thuis voelt. Onderwijs maken wij samen met onze leerlingen en hun ouders, omdat wij geloven dat leerlingen – ook zelf – weten wat goed voor hen is.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan (0,75 fte), tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 oktober 2022. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.573 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledige werkweek. 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Mevr. E. Overkemping
Functie: teamleider
Telefoonnummer: 06 – 57 75 81 45. 

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.573,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer