Docent Nederlands in Hengelo

Vacature: docent Nederlands, 2e graads, Scholengroep Carmel Hengelo – C.T. Stork College
Ben jij een tweedegraads docent Nederlands en ben je per 4 januari 2021 beschikbaar voor een tijdelijke baan? Heb je ervaring in het vmbo-onderwijs en wil je aan de slag in Hengelo? Reageer dan direct!

Vacature: Docent Nederlands, 2e graads.
School en locatie: Scholengroep Carmel Hengelo, locatie C.T. Stork College in Hengelo.
Ingangsdatum: Per 4 januari 2021. 
Contracttype: Tijdelijk voor de duur van drie maanden wegens zwangerschapsverlof met mogelijkheid tot verlenging voor nogmaals drie maanden vervanging. 
Omvang: 0,5 – 0,6 fte. 
Dienstverband: Parttime.  
Salaris: Schaal LB, maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige baan. 
Extra's: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering. 

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan vmbo-leerlingen.  
Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om leerlingen zelfstandig te ‘leren leren’. Je creëert daarbij een leerklimaat waarin zij zich veilig en gewaardeerd voelen én vertrouwen ontwikkelen in eigen kennen en kunnen. Jij ziet het goede in elke
leerling en ontdekt wat hen beweegt. Je helpt de leerlingen uiteindelijk een goede keuze te kunnen maken voor een vervolgopleiding. 

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. 

Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Je speelt een belangrijke rol
bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en onderhoudt deze.  

Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken. Samen met je collega’s werk je aan de versterking van techniekonderwijs. Je werkt graag in een professionele setting binnen het vmbo. Je bent bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen
en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

Jouw werkplek
C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo-onderwijs in Hengelo vorm te geven.

Ons aanbod
Het betreft een baan met een functieomvang van 0,5 – 0,6 fte, in eerste instantie voor de duur van drie maanden wegens zwangerschapsverlof. Mogelijk aansluitend nogmaals drie maanden vervanging. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO
ontvang je een salaris van maximaal € 4.301 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Meer weten?
Wil je meer weten over onze school? Bekijk dan de website: www.ctstorkcollege.nl 
Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Mevrouw Irma Lansink beantwoordt ze graag via telefoonnummer 074 – 750 48 50. 

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Solliciteer