Docent Nederlands in Hengelo

Ben jij een tweedegraads docent Nederlands en ben je per 10 januari 2022 beschikbaar voor een tijdelijke, parttime baan? Heb je ervaring in het vmbo-onderwijs wil je aan de slag in Hengelo? Reageer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan vmbo-leerlingen bovenbouw. 
Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om leerlingen zelfstandig te 'leren leren'. Je creëert daarbij een leerklimaat waarin zij zich veilig en gewaardeerd voelen én vertrouwen ontwikkelen in eigen kennen en kunnen. Jij ziet het goede in elke
leerling en ontdekt wat hen beweegt. Je helpt de leerlingen uiteindelijk een goede keuze te kunnen maken voor een vervolgopleiding.  

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands.   
Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Je speelt een belangrijke rol
bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en onderhoudt deze. 

Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken. Samen met je collega's werk je aan de versterking van techniekonderwijs. Je werkt graag in een professionele setting binnen het vmbo. Je bent bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen
en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de
scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.

C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven. 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan voor 0,6 – 0,7 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Ingangsdatum: 10 januari 2022.
Bij deze baan hoort een passende beloning van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband (schaal LB) conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering,
pensioenregeling en diverse andere voordelen.

De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.ctstorkcollege.nl of www.carmelhengelo.nl.  

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? De heer Patrick ten Voorde, teamleider, beantwoordt ze graag. Neem contact op via telefoonnummer: 06-27454851.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer