Docent Nederlands in IJmuiden

Welke docent Nederlands kijkt al verder vooruit? Wil je wisselen van school of Bestuur? Nu of per het nieuwe schooljaar?

Wat ga je doen?
Mocht je overwegen om van school te wisselen en ben je je aan het oriënteren op een nieuwe school per 1 augustus? Of wil je na de Kerstvakantie overstappen, laat het ons weten!

Kom dan eens langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, wie wij zijn, welke niveaus wij bieden en de sfeer te proeven. Natuurlijk bestaat er ook om een dag(deel) mee te lopen met een docent Nederlands.

We staan open voor elk idee.

Voor de continuïteit gaat onze voorkeur uit naar een collega die meerdere dagen per week beschikbaar is. Bij ons krijgen de leerlingen 4 uur Nederlands per week. Wij bieden de bovenbouw ook een lesuur Literatuur aan.

Heel graag komen we met je in contact zo gedurende het lopende schooljaar!

Wie ben jij?

 • Jij bent een docent Nederlands met kennis van zaken.
 • Heb je nog geen of weinig ervaring opgedaan (maar wel aan het studeren voor docent Nederlands), dan gaan wij intern kijken hoe we kunnen schuiven in het rooster.
 • Je bent een betrokken student/docent met hart voor je vak en onze leerlingen!
 • Je bent bij voorkeur per direct beschikbaar, maar een startdatum later in het schooljaar is ook bespreekbaar.

Wat krijg je van ons terug?

 • Contractduur: bepaalde tijd
 • Voor deze functie is schaal LB/LC van toepassing. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,00 en maximaal € 4.573,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • 12 weken vakantie per jaar
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een goede pensioenregeling bij het ABP.
 • Bij ons krijg je alle ruimte om je op professioneel- en persoonlijk vlak te ontwikkelen, bij de Dunamare Academie. Check hier de website: www.dunamare-academie.nl
 • Veel aandacht voor jouw gezondheid en vitaliteit, zoals een aantrekkelijk fietsplan, een vitaliteitsbudget, vitaliteitscoaches en trainingen zoals mindfulness, hardlopen of kickboksen;
 • 90 extra vrije uren per jaar, in te zetten op een manier die bij jouw persoonlijke levensfase past. Deze uren kun je bijvoorbeeld laten uitbetalen of inzetten ter bevordering van een goede werk privébalans of professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij als Vellesan College nog wat extra arbeidsvoorwaarden aan:

 • wij zijn opleidingsschool en bieden dus kansen aan studenten Nederlands (geldt voor alle vakken)
 • wij begeleiden alle nieuwe collega's vanuit de vakgroep, maar ook door docentbegeleiders. Dit is een maatwerktraject van 2 jaar.
 • voldoende gratis parkeerplaatsen rondom de school
 • yogalessen op school, waar je gratis gebruik van kunt maken
 • fruit op het werk
 • oplaadpunt voor je e-bike
 • een laptop/Ipad in bruikleen

Het team
De vakgroep Nederlands is een vrij grote vakgroep bestaande uit 14 gedreven collega's. De collega's willen graag van elkaar leren en samen dingen oppakken. Ook delen zij lesmateriaal, ideeën, proefwerken enz.

De vakgroep heeft de zaakjes goed voor elkaar!!

Over het Vellesan College
Welkom op het Vellesan College! Wij zijn een school in IJmuiden met ruim 1.400 leerlingen voor vmbo, mavo, havo en vwo en maken deel uit van Dunamare onderwijs. Of het nu gaat om de introductie van robotica op het vmbo, het op de rails zetten van het nieuwe vak Ontwerpen, Creëren & Innoveren op de mavo of het ontwikkelen van een Tweefasen-vwo in de bovenbouw havo-vwo: we zijn een innovatieve, openbare school.

Dat innovatieve karakter komt onder meer tot uitdrukking in onze profielklassen: dans, Ipad, en sport. Bovendien is onze school aangesloten bij het Sportklassennetwerk Nederland.

Veranderen, verbeteren en vernieuwen

Werken in het onderwijs bij het Vellesan College is mooi en dankbaar. Geen dag is hetzelfde. Onze medewerkers hebben een open blik en houden van veranderen, verbeteren en vernieuwen. Die werkwijze wordt gewaardeerd: onze school scoort een 8,1 op oudertevredenheid. Wil je ook je steentje bijdragen in het onderwijs? Maak kennis en solliciteer!

Dunamare onderwijs doet meer
Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, goede doorgroeimogelijkheden en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar. www.werkenbijdunamare.nl/arbeidsvoorwaarden

Vellesan College is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 24 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Direct reageren?
Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Myriam van Megen, P&O adviseur, m.vanmegen@vellesancollege.nl of bel: 0255-519001.

Wil je eerst een dagdeel meelopen? Dat regelen we voor je! Neem ook dan contact op met Myriam.

Wil je direct solliciteren dan dat via onderstaande button, dan weten we zeker dat we jouw sollicitatie goed ontvangen.

Solliciteer