Docent Nederlands in Oss

Ben jij tweedegraads docent Nederlands en wil je aan de slag op een sfeervolle school in Oss? Ben je per direct beschikbaar? Solliciteer dan vandaag nog bij het Titus Brandsmalyceum!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de onderbouw atheneum/gymnasium.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands.

Jouw werkplek

Het Hooghuis is een brede scholengroep in Oss en omgeving. Praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium zijn gehuisvest in 6 verschillende scholen met een grote onderlinge verbondenheid. Wij zien Het Hooghuis als inspiratiebron, een school die je leven kleurt. Gedreven om jongeren een voorsprong te geven in de wereld van morgen. Naast een diploma zijn daarom ook socialisatie en persoonsvorming belangrijk. We doen recht aan de verschillen tussen onze leerlingen en sluiten zoveel mogelijk aan bij hun leer- en ontwikkelvragen. Daarbij bouwen we op Verbinding, Vertrouwen, Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Verantwoording.

Samen met ongeveer 550 collega's biedt Het Hooghuis eigentijds en innovatief voortgezet onderwijs aan bijna 4.400 leerlingen. Meer dan ooit is dit een dynamisch proces, waarbij de behoeften van de leerling voor een belangrijk deel leidend zijn voor de manier waarop de docent coacht, motiveert en zijn lessen ontwerpt. Samen maken we onderwijs.

Op onze havo/vwo-locatie Titus Brandsmalyceum mag iedere leerling zichzelf zijn. Juist de verschillende inzichten en passies zijn de motor van onze school. Wij willen ontdekken wie onze leerlingen zijn en wat hen bezighoudt. Het TBL legt de nadruk op vaardigheden zoals samenwerken, oplossingen bedenken, je flexibel opstellen, omgaan met cultuur en culturen, leiderschap tonen en weerbaar zijn. We zijn trots op onze gymnasiumopleiding, de masterclasses en het havo/vwo expeditie-onderwijs, die eraan bijdragen dat onze jongeren een voorsprong hebben in de wereld van morgen. Een goede relatie met onze leerlingen is voorwaardelijk  voor het leveren van prestaties. Dat dat werkt, zie je aan de fijne sfeer én aan de vele leerlingen die met glans hun diploma halen. Op het Titus Brandsmalyceum leren we met én van elkaar.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,3 – 0,7 fte, tijdelijk ter vervanging wegens ziekte. Ingangsdatum: in overleg, tussen 21 februari en 28 maart 2022.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Harold de Leeuw, stafmedewerker personeel via h.deleeuw@hethooghuis.nl of via telefoonnummer 0412 – 224 180. Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen indien met ons gedeeld via de sollicitatiepagina onderaan de pagina. 

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 21 februari 2022 tot en met 25 februari 2021) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via h.deleeuw@hethooghuis.nl.

(let op: sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen, solliciteren doe je via de button 'solliciteren'.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs

Aanvullende informatie

duur onbekend

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. werkdagen in overleg

Solliciteer