Docent Nederlands in Raalte

Ben jij een ervaren docent Nederlands en wil je tijdelijk aan de slag in de onderbouw havo van Carmel College Salland in Raalte? Wij hebben per direct een parttime baan van 0,4 fte beschikbaar en komen graag met je in contact!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de onderbouw havo. 

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Ervaring in de onderbouw is een pre.

Jouw werkplek
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met ruim 2.600 leerlingen en ruim 300 medewerkers. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum, atheneum-plus en gymnasium. Op onze school zijn
er volop mogelijkheden om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. 

Je bent werkzaam op de locatie Hofstedelaan (havo/vwo). Deze locatie is gehuisvest in een prachtig nieuw schoolgebouw dat is afgestemd op het vernieuwd onderwijsconcept. De kern van het onderwijsconcept is dat de leerling in zijn leerproces centraal staat en
dat het onderwijs en de begeleiding op maat worden aangeboden. Leerlingen worden uitgedaagd om te excelleren en hebben tal van keuzemogelijkheden om hun talenten optimaal te kunnen ontwikkelen.

Om meer in te kunnen spelen op de behoefte van leerlingen is het onderwijs binnen de sector havo/vwo rondom een bepaalde doelgroep leerlingen georganiseerd. Elk team van docenten heeft in het gebouw een eigen domein. Elk domein bestaat uit 7 lokalen, een leercentrum,
een teamkamer en spreekkamer. Alle docenten en leerlingen werken met een laptop en alle lokalen zijn voorzien van een SMART-board. Voor de specials b├Ętavakken, kunst & cultuur en sport & bewegen verlaten de leerlingen hun eigen domein.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,4 fte), tijdelijk ter vervanging wegens ziekte.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding,
korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Ton van der Most
Functie: teamleider
Telefoon: 0572 – 348 500

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 15 februari tot en met 25 februari 2020) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 26 februari 2020 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer