Docent Nederlands in Roermond

Docent Nederlands vmbo Roermond

(Roermond 0,8 fte)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op onze mbo scholen verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collegas verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met themas die er toedoen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf?

Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

Yuverta vmbo Roermond is een uitdagende, gezellige, sfeervolle, collegiale en dynamische school. Onze collegas creëren een uitdagende omgeving waarbij de leerlingen centraal staan en wij hen continu uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn een school die staat voor collegialiteit, we doen het écht samen. Naast groepsgroei, is de individuele ontwikkeling van essentie, de YU van Yuverta staat niet voor niks voor you.

Als je bij ons komt te werken, word je onderdeel van een team waarin enthousiasme, betrokkenheid voor de leerling en elkaar centraal staat. We staan met zijn allen voor gewoon goed onderwijs en willen een fantastische middelbare schooltijd voor onze leerlingen leveren.

Voor Yuverta vmbo Roermond zoeken wij een docent Nederlands voor 0,8 fte.

Wat ga je doen?

Als docent Nederlands ga jij ervoor zorgen dat de Nederlandse taal juist gehanteerd wordt. Aan de hand van persoonlijke aandacht en begeleiding weet jij de lessen leuk, interactief en altijd interessant te maken, je creëert als het ware een uitdagende leeromgeving. Je levert als docent een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de leerling. Daarnaast ben je een betrokken collega die het leuk vind mee te werken aan schoolevenementen en andere activiteiten.

Jij als docent Nederlands

Bent een docent die passie heeft voor de Nederlandse taal en dit goed wil overbrengen naar de leerling. Daarnaast ben je iemand die coachend (bege)leiding kan geven aan leerlingen, vakinhoudelijk competent is en goed samen kan werken met mede collegas. Daarnaast ben jij een docent Nederlands die:

  • Niet alleen vanuit eigen vakgebied kan kijken, maar ook daarbuiten naar de aanpalende gebieden;
  • leerlingen kan motiveren om een stapje extra te zetten;
  • De leerling die boos zijn werkstuk in de vuilnisbak gooit omdat het mislukt is, ervan overtuigt om het er weer uit te halen en verder af te maken.
  • Kortom: de mens die zijn/haar pedagogische kwaliteiten kan laten prevaleren boven de vakinhoudelijke kwaliteiten. En idealiter heb je ook de bevoegdheid als docent Nederlands, of bereid deze te behalen.

Wat bieden wij

Een ontzettend leuke werkplek, binnen een hecht en ondernemend team. Daarbij met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

  • 13de maand;
  • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bijYuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuvertaheeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta? Kijk dan onder

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de websiteWerken bij Yuvertabij de betreffende vacature via de buttondirect solliciteren.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd viaWerken bij Yuvertate solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met m.van.kempen@yuverta.nl. Voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter, 06-81090855.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Werkweek
0,8 FTE

Solliciteer