Docent Nederlands in Rotterdam

CVO regio Zuid is onderdeel van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs Rotterdam en omstreken (CVO) en bestaat uit de scholen Juliana, de Meerpaal, Zuidermavo, CBS plus, Groene Hart en het Farelcollege. CVO regio Zuid is een nieuwe, gemĂȘleerde
scholengroep met een rijk repertoire aan talent, expertise, ervaring en aanbod. Binnen CVO regio Zuid staan we voor scholen waar leerlingen en collega's in een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving met veel plezier leren voor het leven. Onze scholengemeenschap
biedt zowel meer traditioneel onderwijs als vernieuwend onderwijs, zowel in de binnenstad van Rotterdam als in de randgemeenten.
CBSplus is een kleine, veilige christelijke school voor mavo/havo-onderwijs in Rotterdam Zuid met een multicultureel karakter. Over enkele jaren zal de school verhuizen naar een gloednieuw gebouw in het Stadionpark, onder de rook van voetbalstadion De Kuip.
Ter voorbereiding hierop zal CBSplus zich de komende jaren voorbereiden op een vernieuwd onderwijsconcept dat in het teken staat van gepersonaliseerd leren (met elementen van Kunskapsskolan).

We vragen:
CBSplus zoekt per direct (of zo snel mogelijk) een enthousiaste docent Nederlands (havo 3 en havo 4) met een eerstegraads lesbevoegdheid voor 0,35 fte. Je komt te werken in een hecht team met korte communicatielijnen. Er is volop ruimte voor scholing en (onderwijs)ontwikkeling.
Het is een tijdelijke vacature ter vervanging van een collega. 

Om deze functie te kunnen vervullen, verwachten wij van jou:

  • Een eerstegraads bevoegdheid (of studerend) voor het vak Nederlands;
  • affiniteit met en passie voor onze doelgroep;
  • de drive om kwaliteitsrijk onderwijs te verzorgen dat past bij de leerbehoefte van onze leerlingen;
  • een positieve en initiatiefrijke werkhouding die gericht is op groeien en samenwerken;
  • de bereidheid om proactief mee te bouwen aan een vernieuwd onderwijsconcept.

Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden binnen de kaders van de cao VO, inclusief een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling, eindejaarsuitkering en uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 

Solliciteer