Docent Nederlands in Utrecht

Wij zoeken jou! Namelijk een (bevoegd) docent Nederlands voor 0,4 – 0,6 fte op een MBO school in de omgeving van Amersfoort bij de opleiding sportstudies. Het gaat om een tijdelijk dienstverband met kans op een vaste aanstelling en heeft een looptijd van 1 april tot en met einde schooljaar.

wat bieden wij jou

  • Salaris LB conform CAO MBO + 13e maand
  • Omgeving Amersfoort
  • 0,4 – 1,0 fte

wie ben jij

Als docent Nederlands ben jij enthousiast en bijzonder goed in alles omtrent de Nederlandse taal. Je bent proactief, bent in staat oplossend te denken en creƫert een prettige werksfeer in het klaskokaal en daarbuiten. Je hebt ervaring voor de klas en affiniteit met studenten die zich willen ontwikkelen binnen de Nederlandse taal.

  • Tweedegraads bevoegdheid (of in opleiding)
  • Ervaring voor de klas
  • Sociaal sterk

wat ga je doen

Als docent Nederlands ben jij werkzaam op de niveau's 2, 3 en 4 in het MBO. Affiniteit met sport is een pre. Het betreft 4 dagen in de week, met uitzondering van de donderdag. Het gaat om een looptijd van 1 april tot en met einde schooljaar.

waar ga je werken

Je komt te werken op een school die ondernemend, verbindend en kundig is. Als beroepsgerichte school sta jij midden in de ontwikkelingen voor de toekomst. Er is een prettige (werk)sfeer en samenwerken is van groot belang.

sollicitatie

Interesse? Solliciteer nu! Wij nemen direct contact met je op! Je kan ook te allen tijde contact opnemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer