Docent Nederlands in Utrecht

Ben jij een ervaren docent Nederlands en ben jij op zoek naar een school waar jij jezelf op de lange termijn kan ontwikkelen? Dan word jij met open armen ontvangen op deze kleinschalige VMBO school in Amsterdam! Hier is veel ruimte voor maatwerk en persoonlijke aandacht, zowel voor docenten en leerlingen. Er werkt een hecht team en zij zijn op zoek naar een collega die zich ook voor de lange termijn zou willen binden. Deze brede school staat in Amsterdam Zuidoost. Talentontwikkeling staat centraal voor alle individuele leerlingen. Zo kan je denken aan bijvoorbeeld dansen, voetbal, technologie, koken en kunst. En dit allemaal in kleine klassen van 16 tot 20 leerlingen, zodat alle leerlingen de aandacht krijgen die zij verdienen.

wat bieden wij jou

  • LB/LC, eindejaarsuitkering & reiskosten cao VO
  • Rechtstreeks in dienst bij de school zelf
  • Brede school waar iedereen elkaar kent
  • 0,8 FTE, meer of minder is zeker bespreekbaar
  • Amsterdam
  • Veel aandacht voor ontwikkeling van jou als docent

wie ben jij

Jij weet als geen ander dat een goede klik met de leerlingen heel belangrijk is. Deze klik maak jij dan ook snel. Op pedagogisch vlak kan jij veel betekenen. Je creëert een vertrouwensband en bouwt een goede relatie op met je leerlingen. Ook krijg jij veel voldoening als leerlingen beter in hun vel zitten en daardoor hun talenten verder kunnen gaan ontwikkelen.

Didactisch ben je ook sterk en je bent dan ook in staat om eventuele achterstanden in te lopen. Het mooiste cadeau is om leerlingen te zien opbloeien!

Dankzij jouw ervaring kan jij binnen de sectie zorgen voor vernieuwing. Je levert een actieve bijdrage als het gaat om het ontwikkelen van toetsen of het opzetten van een nieuw project bijvoorbeeld.

  • Je hebt een 1e of 2e graads bevoegdheid of bent in opleiding. Wanneer je nog studerende bent, is relevante ervaring wel extra belangrijk
  • Je bent bekend met de Amsterdamse jongerencultuur
  • Bij voorkeur ben jij 0,8 FTE beschikbaar. Meer of minder uren is wel bespreekbaar!

wat ga je doen

Jij verzorgt de lessen Nederlands voor de leerlingen van deze middelbare school. Het betreft vooral de onderbouw leerlingen, klas 1 en 2 en één 3e klas. De klassen worden zo klein mogelijk gemaakt. Er zitten maximaal 20 leerlingen in een klas. Zo is er ruimte en veel aandacht voor elke leerling en zijn of haar individuele leerroute.

Naast het lesgeven staat de invulling van jouw rol nog redelijk open. Geef vooral aan wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze graag inzet!

waar ga je werken

Je wordt ontvangen op een levendige VMBO-school die kleinschalig is ingericht. De school staat bekend staat om de talentroutes: voetbal, dansen, koken, technologie en kunst. Het is een school waarin persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor de leerling centraal staat.

Deze kleinschalige school maakt deel uit van een grotere onderwijsinstelling met meer dan 20 verschillende scholen in Amsterdam en omgeving. Voor ruim 11.000 leerlingen verzorgen zij dagelijks het onderwijs, van praktijkschool tot gymnasium. Je komt als docent terecht bij een grote werkgever met veel mogelijkheden. Tegelijkertijd heb je op de school zelf te maken met een klein en hecht team, waar veel ruimte is voor eigen inbreng.

Randstad verzorgt de werving en selectie voor deze vacature. Wanneer je bent aangenomen zal je rechtstreeks in dienst gaan bij de school zelf.

sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst en heb jij interesse? Dan komen we heel graag met je in contact! Je kunt direct je gegevens achterlaten via de sollicitatieknop en bij vragen kan je ook altijd even bellen met Tess van Randstad Onderwijs via 0627320958.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer