Docent Nederlands in Utrecht

Wil jij als Docent Nederlands voor langere tijd aan de slag op een leuke kleinschalige middelbareschool in Monnickendam? Lees dan snel verder en pak direct jouw kans! Vanwege het vertrek van een vaste collega wordt jouw hulp graag ingezet tot in ieder geval het einde van dit schooljaar. Wil jij je graag langer binden aan deze school? Bij wederzijdse tevredenheid zijn er ook mogelijkheden opde lange termijn!

wat bieden wij jou

  • Inschaling volgens cao VO (LB,LC, evt. LD)
  • Mogelijkheden voor de lange termijn
  • Tijdelijk tot iig einde schooljaar
  • 0,55 FTE (wat meer of minder is bespreekbaar!)
  • Monnickendam
  • eindejaarsuitkering en kilometervergoeding

wie ben jij

Als Nederlandse taalliefhebber beschik jij over de juiste kwaliteiten om de leerlingen van deze middelbare school zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak goed te begeleiden naar het einde van het schooljaar. Naast de lesstof heb jij oog hoe je de individuele leerling verder kunt helpen. Iedere leerling help jij met zijn of haar eigen uitdagingen.

wat ga je doen

Als Docent Nederlands geef jij les aan vier klassen van de leerlingen vmbo-t en havo-kansklas. Per klas geef je vier lesuren. Twee klassen leerjaar 1, twee klassen leerjaar 2. Je werkt met de methode 'Op Niveau' en daarnaast met het digitale programma 'Numo'. Het lesboek is van papier, maar de leerlingen hebben ook een laptop.

De school stelt zich qua rooster erg flexibel op, dus er is zeker ruimte voor jouw specifieke wensen! Ben je meer of juist minder FTE beschikbaar en/of heb jij specifieke dagen waarop je wel/niet kan werken, laat het ons dan graag weten!

waar ga je werken

Je komt terecht op een hele leuke school in Monnickendam, waar jouw collega's jou graag met open armen ontvangen! De school ligt midden in het “Groene Hart” van Monnickendam. Het onderwijs is grotendeels digitaal en biedt kansen voor iedere leerling!
Deze school is relatief klein, waardoor jij de individuele leerling goed kan leren kennen en de juiste aandacht kan geven.

Bij Randstad Onderwijs ben jij aan het juiste adres voor vaste banen, maar ook tijdelijke functies. Wanneer je bij Randstad Onderwijs in dienst komt kan je rekenen op:

  • 1 op 1 loopbaanbegeleiding en coaching
  • (vervolg)banen die goed bij jou passen
  • opleidingsmogelijkheden via Goodhabitz, Mijn Ontwikkeling en de Randstad Onderwijs Vakschool
  • een mentor/buddy programma via Mentorrandstad Onderwijs

sollicitatie

Zie jij dit wel zitten? Wat fijn! Dan kan je direct in aanmerking komen door op de sollicitatieknop te drukken! Heb je nog vragen? Bel/app dan gerust met Tess van Randstad Onderwijs via 0627320958.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer