Docent Nederlands in Utrecht

Taal zit fantastisch in elkaar! Als docent Nederlands ben jij het waarschijnlijk met mij eens toch? Als docent Nederlands weet jij in ieder geval hoe bijzonder taal is. Wil jij het vak geven aan leerleerlingen binnen het onderwijs en ben je het komend schooljaar beschikbaar? Lees hieronder meer…

Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor een gloednieuwe campus in Lelystad. Zowel vmbo-basis/kader als in de tl zitten we te springen om talentvolle docenten. Mocht je voor minder uren of net iets andere wensen hebben dan hoor ik het ook graag!

wat bieden wij jou

  • Salaris conform cao vo
  • Reiskostenvergoeding + eindejaarsuitkering
  • 0,5 – 1,0 fte (parttime mag ook)
  • Lelystad (parkeerplekken aanwezig)
  • Opleidingen + workshops via Randstad Onderwijs
  • Betrokken collega's en fijne werksfeer

wie ben jij

Als enthousiaste docent Nederlands heb jij een tweedegraads bevoegdheid op zak of ben je studerende hiervoor. Jij weet hoe je de vmbo doelgroep kan motiveren. Jij bent als docent Nederlands iemand die vol met ideeën en verhalen zit om de leerlingen te inspireren. Jij kan een relatie opbouwen met de leerlingen en hebt affiniteit met de doelgroep. Jij geeft op een nieuwe wijze les en kijkt graag naar andere onderwijsvormen.

wat ga je doen

Als docent Nederlands kleur jij het liefst buiten de lijntjes en kan jij op een creatieve wijze het vak Nederlands verzorgen. Jij staat voor de leerlingen klaar tijdens en na lestijden.

waar ga je werken

Je komt te werken op een gloednieuwe, hypermoderne, ruime en duurzame school met innovatieve IT- en klimaatsystemen is dé plek waar je met leerlingen en collega’s samen leert, leeft en werkt aan je eigen toekomst en die van de wereld om je heen. Jouw collega's zijn vakkundige en enthousiaste mensen die graag in ontwikkeling blijven en denken in mogelijkheden, net als jij! Want in een nieuwe school is nog niet alles vanzelfsprekend. Dat biedt uitdagingen maar zeker ook kansen.

sollicitatie

Wil jij deze kinderen helpen? Ben jij de docent Nederlands die in Lelystad wilt werken? Wacht niet langer en solliciteer dan snel! Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Whatsapp berichtje kan je sturen naar: 0613591409. Ook mag je uiteraard een mailtje sturen naar: marouscha.jonckbloedt@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer