Docent Nederlands in Utrecht

Het gebeurd, het is gebeurt, ik vindt, vindt jij dat ook?

Heb jij alle spelfouten gevonden? Dan is de Nederlandse taal voor jou geen probleem. Jij weet als geen ander hoe je die lastige werkwoorden moet vervoegen en hoe je de grammaticaregels goed kunt toepassen. Heb jij een gigantische talenknobbel en weet je het ook nog eens moeiteloos uit te leggen? Dan ben jij de docent Nederlands die wij zoeken!

Voor een toffe VMBO school in Oosterhout zoeken wij een docent Nederlands. Iemand die per direct voor 0,44 fte kan lesgeven aan de leerlingen van het VMBO tl. Deze opdracht is een vervanging tot 31-03-2022. Niet fulltime beschikbaar, maar wel mogelijkheden om parttime aan het werk te gaan? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Ook als je op zoek bent naar een opdracht die langer duurt dan 31 maart, wij gaan graag het gesprek met je aan!

wat bieden wij jou

  • Inschaling CAO MBO LB, max. € 4.429,-
  • Tijdelijk of jaarcontract bespreekbaar
  • Parttime omvang dienstverband
  • Vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitkering
  • Lessen op locatie, dus reiskosten worden vergoed
  • Ruime keus gratis trainingen via Mijn Ontwikkeling

wie ben jij

Voor een VO school in Oosterhout zoeken we een tweedegraads docent Nederlands. Iemand die als geen ander weet hoe lastig deze taal kan zijn en de lesstof op een activerende en enthousiasmerende manier weet over te brengen op VMBO leerlingen uit verschillende leerjaren.

  • een bekwaam docent met een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands, of PABO óf in de afrondende fase van de lerarenopleiding
  • vakdidactisch en pedagogisch sterk
  • op de hoogte van de huidige ontwikkelingen in het onderwijs
  • affiniteit en ervaring met de VMBO leerling

wat ga je doen

Je zult op deze school per direct tot einde schooljaar lesgeven in de Nederlandse taal aan leerlingen van het VMBO. Heb je liever een opdracht voor langere tijd? Samen kijken we naar de mogelijkheden. In eerste instantie zijn we op zoek naar een docent die voor 0,44 fte beschikbaar is, maar ook een andere omvang is bespreekbaar.

waar ga je werken

Op deze VMBO school kent iedereen elkaar. Je voelt deze gemoedelijke sfeer gelijk als je het gebouw binnen stapt. Op deze school zitten de leerlingen ook niet alleen in de schoolbanken, zij gaan ook in de praktijk aan de slag. Bedrijven bezoeken, een kijkje nemen bij de havo en de mbo's, de koppeling naar het vervolgonderwijs is zichtbaar aanwezig. Wat deze school vooral zo leuk maakt, is de fijne samenwerking tussen de docenten en het plezier dat de kinderen hier aan overhouden.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer