Docent Nederlands/NT2 in Oss

Ben jij docent Nederlands/NT2 of ben je bevoegd om les te geven in de onderbouw van het vmbo? Wil je lesgeven aan basis, kader en ISK-leerlingen van de onderbouw? Wil je aan de slag op een sfeervolle school in Oss? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Nederlands/NT2 aan leerlingen in de onderbouw en of ISK. In overleg zijn enkele rekenlessen mogelijk?

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands/NT2 of je hebt een pabodiploma.

Jouw werkplek

Het Hooghuis is een voortgezet onderwijsschool met ongeveer 4.500 leerlingen en maakt onderdeel uit van Stichting Carmelcollege. De uitgangspunten van onze stichting 'heel de mens, ieder mens en alle mensen' en 'leren van en met elkaar' zijn belangrijke pijlers van waaruit wij handelen.

Onze zes scholen verzorgen onderwijs dat varieert van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Samen met circa 500 collega's staan we elke dag klaar voor onze leerlingen met de ambitie hen een voorsprong te geven in de wereld van morgen.

Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan 'eigentijds leren'. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces. Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol: van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid van een docent. Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken.

We hechten er daarbij aan om niet alleen toe te werken naar een diploma, maar ook aandacht te geven aan de persoonlijke ontwikkeling. We willen weten wie onze leerlingen zijn en zetten ons ervoor in om vanuit de relatie het leerproces van elke leerling te stimuleren.

Het werk van onze collega's is daarbij essentieel. Zij coachen, motiveren en maken ons onderwijs. Het fundament van ons onderwijs is gebaseerd op de vijf V's: Verbinding –Vertrouwen –Vrijheid –Verantwoordelijkheid –Verantwoording.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan voor Nederlands/Nederlands als tweede taal (NT2) lessen in de onderbouw van het vmbo met een aanstelling van 0,6 tot 0,8 fte. De ingangsdatum is 1 mei 2022 of eerder indien mogelijk.

Bij deze interessante functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: dhr. G. Duijs
Functie: P&O ZuidWest
Tel.: 0412 – 224 160

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 25-2-2022 tot en met 6-3-2022) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via 06 – 44 71 81 97.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering (13e maand), pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Solliciteer