Docent Nederlands Pedagogisch werk in Zaandam

Als docent werk je samen met een team collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk. Daarbij zorgen jullie samen voor het integreren van het vak binnen de leerplannen.
Het is jouw taak het onderwijs (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie), dat is afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten, te verzorgen.
Daarnaast begeleid je individuele en groepen studenten in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het
curriculum.
Je geeft les aan onze studenten van de opleidingen (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker kinderopvang en onderwijs assistent. 

Wij zoeken een enthousiaste collega in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands of in ieder geval bevoegd om les te geven in het mbo.
Je bent in staat het beroepsgericht onderwijs toe te passen binnen de verschillende opleidingsniveaus die wij aanbieden.
In het kader van het volgen van de ontwikkelingen binnen het vakgebied heb je contact met het werkveld (waar de studenten zich uiteindelijk in bewegen) en heb je inzicht in de bedrijvenen/of instellingenstructuur.
Je hebt affiniteit met onze studenten en je kunt je inleven in hun drijfveren.
Ten slotte ben je een teamspeler, werk je kwaliteit- en resultaatgericht en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen. 

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht op verlenging.
Inschaling is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt en bedraagt conform de cao mbo maximaal € 4.429,- (schaal LB) als docent en maximaal € 5018,- (schaal LC) als seniordocent.

Solliciteer